UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)
Bardzo miły, kompetentny lekarz. Bardzo spokojnie podchodzi do pacjenta. Dokładnie tłumaczy, odpowiada na pytania. Doradza pacjentowi, jestem bardzo zadowolona, że własnie na niego udałam się z mężem, który jest pacjentem z dużym balastem choroby do niego.
Pan Doktor Piotr Paluszek jest wysokiej klasy specjalistą w dzedzinie chorób wewnętrznych oraz angiologii.Mimo częstych wizyt lekarskich u różnych specjalistów dopiero Pan Doktor dokonał solidnej i kompleksowej diagnostyki stanu mojego zdrowia dnia 05,10,2015r. w Krakowskim Szpitalu Specjalistycznym im. Jana Pawła II.Jestem wdzięczny Panu Doktorowi za wszystko co uczynił dla mnie. Dziekuję oraz serdecznie polecam tego bardzo szlachetnego Lekarza potrzebującym
Filia Niepublicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej PULS-Centrum Kardiologii s.c. Danuta i Wiesław Mejzner
Kochanowskiego 68a
Ełk
Polecam Pana Dr K. Kropiwnickiego. Bardzo dobry lekarz, otwarty na pacjenta. Wszystko wyjaśni i pokieruje do specjalisty. Dzięki bardzo dobremu wykonaniu gastroskopii, szybka diagnoza i dzisiaj mogę jeszcze żyć. Ostatnio Pan doktor przeprowadził badanie kolonoskopii u mnie. Nie spodziewałem się takiego profesjonalizmu. Badanie przeprowadzone było beż znieczulenia ( po prostu pełen profesjonalizm, bezboleśnie). Takich lekarzy nam potrzeba. Jeszcze raz dziękuję Panie Doktorze. Badanie wykonywałem w przychodni Medicus w Grajewie.
Z czystym sumieniem polecam Panią Doktor Elżbietę Wójcik. Pełen profesjonalizm, wiedza i siła spokoju. Niesamowita umiejętność wytłumaczenia przebiegu choroby i sposobu leczenia spowodowały, że w spokojny sposób podszedłem do leczenia i walki o swoje zdrowie i życie. Pani Doktor to rzetelny i prawdziwy specjalista w swojej dziedzinie, przede wszystkim jednak lekarz z powołania. Lekarz pełen empatii, zrozumienia i oddania. Dziękuję za wszystko !
NS ZOZ "Chiron"
ulica Goździkowa 2
Konin
Rzadko spotyka się tak miłego i zainteresowanego pacjentem lekarza. Mój mąż był chory prawie dwa tygodnie, antybiotyki nie pomagały, coraz bardziej duszący kaszel, mąż słabł w oczach, test na covid negatywny. Pani doktor sama, bez umowionej teleporady, dzwoniła i pytała czy jest mu lepiej, ostatecznie kazała zawieźć męża do szpitala. Zdiagnozowano zapalenie płuc, dzięki pomocy i skierowaniu do szpitala Pani Doktor pewnie uratowała mężowi życie ponieważ inni lekarze oraz ratownicy …
ulica Dojazd 34
Wspaniały lekarz z sercem na dłoni. Dostępny o każdej godzinie. Starający się we wszystkim pomóc. Zapewnia wszechstronną opiekę, nie zna słowa „nie”. Pani profesor jest kochaną osobą i wspaniałym lekarzem. Pomaga, dodaje odwagi i nadziei! Jak trzeba pocieszyć to pociesza. Jak trzeba ochrzanić też to robi :) Nie jest bufonem jak inni utytułowani lekarze.
Sokołowskiego 11a lok. 2
Bardzo empatyczny, dobry kontakt z pacjentem, profesjonalny. Polecam Pana Doktora - duża kultura i wiedza
Miałem ogromne szczęście, że trafiłem z żoną z naszymi schorzeniami właśnie do dr n. med. Małgorzaty Poręba. Podejście doktor, dokładna diagnostyka i propozycja rozwiązań - wszystko to dało mi pełne przekonanie, że jesteśmy w najlepszych rękach. Na każdym etapie postępowania czuliśmy się dobrze zaopiekowani i poinformowani. Bardzo dobry kontakt z Panią doktor, jej wsparcie i dobre słowo były dla nas ogromnie ważne. Czuliśmy się, że jesteśmy wyjątkowi. Wiem, że taki …
Szpital Specjalistyczny im. A. Falkiewicza we Wrocławiu
ulica Warszawska 2
Bardzo dziękuje Panu doktorowi w imieniu mojej babci Stanislawy, która trafiła pod Pana opiekę w trakcie pobytu w szpitalu. Jest Pan niezwykle empatyczna osoba o wspaniałym podejściu. Prawdziwy lekarz z powołania.
Ośrodek Diagnostyczno - Leczniczy przy Górniczej Fundacji Ochrony Zdrowia
ulica Matejki 5a
Wałbrzych
Bardzo dobry lekarz. Kompetentny ,uprzejmy. Poświeca tyle czas pacjantowi ile jest potrzebna. Kompleksowo podchodzi do pacjenta, tlumacząc w bardzo zrozumialy sposob chorobe i leczenie. Leczymy sie z mężem u Pana doktora juz kilka lat i dazymy do zaufaniem. Polecam kazdemy leczenie wlasnie u Pana doktora.
Szpital Specjalistyczny im. J. K. Łukowicza w Chojnicach
ulica Leśna 10
Chojnice
Bardzo dobry lekarz, profesjonalne podejście, zależy mu na tym, aby jak najskuteczniej pomóc pacjentowi, zdecydowanie polecam.
SP ZOZ MSW w Łodzi
ulica Północna 42
Bardzo miła, kompetentna, pełna empatii i cierpliwości oraz ciepła dla pacjenta. Posiada dużą wiedzę i zawsze coś poradzi. Godna polecenia.
Szpital Mrągowski im. Michała Kajki Sp. z o.o.
Wolności 12
Mrągowo
Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Doktora. Poświęcił mi sporo czasu widać że leczenie to jego pasja. Serdecznie pozdrawiam wdzięczna Pacjentka Jadwiga