Sokołowskiego 11a lok. 2
Bardzo empatyczny, dobry kontakt z pacjentem, profesjonalny. Polecam Pana Doktora - duża kultura i wiedza
Miałem ogromne szczęście, że trafiłem z żoną z naszymi schorzeniami właśnie do dr n. med. Małgorzaty Poręba. Podejście doktor, dokładna diagnostyka i propozycja rozwiązań - wszystko to dało mi pełne przekonanie, że jesteśmy w najlepszych rękach. Na każdym etapie postępowania czuliśmy się dobrze zaopiekowani i poinformowani. Bardzo dobry kontakt z Panią doktor, jej wsparcie i dobre słowo były dla nas ogromnie ważne. Czuliśmy się, że jesteśmy wyjątkowi. Wiem, że taki …
Szpital Specjalistyczny im. A. Falkiewicza we Wrocławiu
ulica Warszawska 2
Bardzo dziękuje Panu doktorowi w imieniu mojej babci Stanislawy, która trafiła pod Pana opiekę w trakcie pobytu w szpitalu. Jest Pan niezwykle empatyczna osoba o wspaniałym podejściu. Prawdziwy lekarz z powołania.
Ośrodek Diagnostyczno - Leczniczy przy Górniczej Fundacji Ochrony Zdrowia
ulica Matejki 5a
Wałbrzych
Bardzo dobry lekarz. Kompetentny ,uprzejmy. Poświeca tyle czas pacjantowi ile jest potrzebna. Kompleksowo podchodzi do pacjenta, tlumacząc w bardzo zrozumialy sposob chorobe i leczenie. Leczymy sie z mężem u Pana doktora juz kilka lat i dazymy do zaufaniem. Polecam kazdemy leczenie wlasnie u Pana doktora.
Szpital Specjalistyczny im. J. K. Łukowicza w Chojnicach
ulica Leśna 10
Chojnice
Bardzo dobry lekarz, profesjonalne podejście, zależy mu na tym, aby jak najskuteczniej pomóc pacjentowi, zdecydowanie polecam.
SP ZOZ MSW w Łodzi
ulica Północna 42
Bardzo miła, kompetentna, pełna empatii i cierpliwości oraz ciepła dla pacjenta. Posiada dużą wiedzę i zawsze coś poradzi. Godna polecenia.
Szpital Mrągowski im. Michała Kajki Sp. z o.o.
Wolności 12
Mrągowo
Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Doktora. Poświęcił mi sporo czasu widać że leczenie to jego pasja. Serdecznie pozdrawiam wdzięczna Pacjentka Jadwiga
Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C
Chciałabym wyrazić swoją ogromną wdzięczność i uznanie dla Pana Doktora. To lekarz z prawdziwego powołania – niezwykle oddany pacjentowi, życzliwy i zaangażowany. Każdą diagnozę tłumaczy w sposób jasny i zrozumiały, bez pośpiechu, z ogromną cierpliwością. Podczas wizyty czuję się zaopiekowana, wysłuchana i w pełni zrozumiana. Pan Doktor wykazuje się nie tylko dużą wiedzą medyczną, ale także empatią, kulturą osobistą i szacunkiem wobec pacjenta. Widać, że traktuje swoją pracę z pasją …
uniwersyteckie centrum kliniczne
Mariana smoluchowskiego
Miałem wizytę na Smoluchowskiego u pani dr nauk med. Anny Pazdygi i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony zaangażowaniem z jakim tłumaczyła mi, rysując przy tym szczegółowo różne aspekty mojego przyszłego zabiegu. Wyszedłem przekonany i zdecydowany na zabieg ablacji w wykonaniu pani kardiolog. Jestem już po ablacji, którą wykonywała pani Ania Pazdyga z panem Łukaszem Dziurkowskim. Polecam wszystkim, obawiającym się zabiegów i operacji kardiologicznych, tych lekarzy. Zresztą jest tam wielu naprawde oiddanych …
NZOZ SOPMED
Chrobrego 6/8
Sopot
Pani doktor nie ma czasu na picie kawy i jedzenie drożdżówek. Czasami pacjent potrzebuje poświęcenia większej ilości czasu. A pani Monika jest i kompetentna i bardzo dobrze potrafi rozmawiać z pacjentami a nie tak jak napisano "pieprzy głupoty" Ja chodzę do pani doktor od pewnego czasu i jestem zadowolony z pomocy którą mi świadczy. Dziękuje Pani Moniko :)
M. Curie-Skłodowskiej 10
Starachowice
Pierwszy kontakt z Panią doktor to badanie gastrologiczne, które mi wykonywała. To bardzo kompetentny lekarz, moim zdaniem. Zostałem poinformowany szczegółowo o wyniku badania w bardzo kulturalny i miły sposób. Zamierzam zostać pacjentem Pani doktor w celu podjęcia leczenia guza który został wykryty w trakcie powyższego badania.
ulica Kochanowskiego 4
Czechowice-Dziedzice
Wspaniały Lekarz. Cierpliwy, potrafi wysłuchać pacjenta. Już uśmiechem i życzliwością poprawia samopoczucie.