Marszałkowska 28 (nad Trasą)
Pełen profesjonalizm , życzliwy , emanuje życzliwością do pacjenta , godny polecenia prof. Wyzgała .
Centrum Onkologii Bydgoszcz
Małachowskiego 17
Bydgoszcz
Super lekarz. Godny polecenia. Dziękuję że na niego trafiłam. Do tej pory wspominam Pana doktora i jego podejście do swojej pracy. W Centrum onkologii w Bydgoszczy zajął się mną bardzo dobrze chociaż przypadek beznadziejny. Żyję i mam się dobrze 😊😊😊.
Dietla 19/3
Jedyny lekarz ktoremu ufam! Lecze sie u Pani doktor juz 12 lat. A mam 24 ;) kochana i ciepla osoba na ktora zawsze moge liczyc. Polecam jak najbardziej!!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SALUS"
Powstańców Warszawy 3/2
Gliwice
Stara znajomosc z czasow Pogotowia Ratunkowego w Zabrzu ,dobry lekarz i kolega polecam Stanislaw Marczyk.
tel.kom.501362995
Pocztowa 28
To była moja pierwsza wizyta. Jestem zachwycona podejściem doktora do pacjenta. Po trzech minutach minął stres . Nie dość że empatuczny to bardzo dokładny , wywiad medyczny to mnostwo pytan ktore miały pimoc w duagnozie widać że naprawdę chce pomóc pacjentowi. Ogromna wiedza wykraczająca daleko poza nefrologię . Polecam
Młodych Techników 7 lok. 115a
Lekarz z powołania i bardzo miły człowiek. Pacjent czuje się poważnie traktowany i kompleksowo zaopiekowany. Wszystko bez pośpiechu i w miłej atmosferze. Polecam serdecznie :)
Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
Bielsko-Biała
Zabrzmi górnolotnie, ale to zaszczyt spotkać takiego lekarza! Byłam tylko na USG, ale poświęcony czas, kompetencja, wyjaśnienie, a przede wszystkim bardzo sympatyczna atmosfera sprawiły, że jestem wzruszona do teraz. Dosłownie wzruszona. Dziękuję
Al. Jerozolimskie 65/79 (Centrum Medyczne LIM)
Fantasyczny człowiek, fantastyczny lekarz. Znakomity fachowiec. Na podstawie skąpych objawów szybko zdiagnozował chorobę, co potwierdziły następnie dodatkowe badania. Zależy mu na tym, aby wyleczyć pacjenta, a nie odbyć szybko wizytę i przyjąć następnego. Polecam wszysrkim.
Człowiek o wielkim sercu, ❤️ prawdziwy lekarz, nie tylko dla pieniędzy. Miły, wyrozumiały, empatyczny, serdeczny. Zawsze znalazł dla nas czas, żeby porozmawiać, żeby odpowiedzieć na pytania, które nam nie dawały spokoju. Potrafi rozwiać wszelkie wątpliwości. Nawet jeśli widzi, że sytuacja może okazać się beznadziejna nie owija w bawełnę, jest szczery ale w sposób bardzo ludzki nie odbierając nadzieji. To nie tylko wspaniały lekarz ale przede wszystkim wspaniały człowiek.
Zakład Opieki Specjalistycznej
OS. NA STOKU 63A
Kielce
Dr Maciej Strączyński to kardiolog, który zasługuje na najwyższe uznanie i szacunek. Jego profesjonalizm i empatia sprawiają, że każdy pacjent, który trafia w jego ręce, może poczuć się bezpiecznie i komfortowo. Przyjmując w ramach NFZ w Kielcach, na Osiedlu Na Stoku 63, doktor Strączyński nie tylko wykazuje się ogromną wiedzą medyczną, ale także potrafi z pełnym zrozumieniem podchodzić do trudnych emocji, jakie towarzyszą chorobom serca. Jego umiejętność słuchania i wyczucia …
Żołnierska 18 lok. 57
Olsztyn
Bardzo miła, sympatyczna i doświadczona pani doktor 😉 wysłucha, wytłumaczy, kieruje na szersze badania, spyta o zdrowie i samopoczucie. Widać że lekarz z powołania. Przyjmuje punktualnie, bywają poślizgi podczas wizyt, ale nie ma co się dziwić jak wizyta co 5min w jednej placówce i tak dużo pacjentów 😉