Jestem bardzo zadowolony z wizyty u Pana Doktora. Uprzejmy, grzeczny pełen empatii do pacjenta. Z ogromną wiedzą potrafi spokojnie wszystko wytłumaczyć nie tylko czytając opis wyników ale sam skrupulatnie i spokojnie odczytać i po ludzku wytłumaczyć w czym rzecz a co najważniejsze uspokoić pacjenta. Jestem pod ogromnym wrażeniem z jaką dokładnością przebiegło badanie i cała wizyta (zaznaczam że nie trwała 15 minut lecz prawie godzinę). Lekarz z ogromnym doświadczeniem. Wizyta umówiona na szybko opierając się na poprzednich opiniach i nie żałuję. Lekarz naprawdę GODNY POLECENIA.
Lekarz godny polecenia uprzyjemy i bardzo miły potrafi uspokoić i wytłumaczyć w czym rzecz... Takich lekarzy jest mało
Pan Doktor bardzo miły i rzeczowy , wywiad oraz osłuchanie pacjenta, dokonanie pomiarów wykonano z pełnym wyjaśnieniem bez pośpiechu i z pełnym poszanowaniem pacjenta. Jestem bardzo zadowolona z wizyty.Bardzo dziękujemy.
Bardzo dobry lekarz do którego uczęszczam regularnie od kilku lat. Zawsze postawi dobrą diagnozę a leczenie okaże się skuteczne. Jest również empatyczny i do sprawy podchodzi bardzo profesjonalnie i konkretnie. Polecam serdecznie.
U Pana doktora leczy się mój Tata, jest dobrze prowadzony. Pan doktor indywidualnie podchodzi do każdego pacjenta, który czuje się zaopiekowany. Tak się stało, że sama musiałam skorzystać z porad Pana doktora. Jestem bardzo mu wdzięczna za pomoc. Dziękuję za zaangażowanie i ogromną wiedzę medyczną. Polecam Pana doktora z calego serca.
Bardzo dobry lekarz.Wszystko wytłumaczył,cierpliwy,mający czas na spokojne wytłumaczenie i rozmowę.Polecam z całego serca.
Wyjątkowy lekarz, ogromna wiedza i doświadczenie. Bardzo miła i kompetentna osoba. Obszernie wyjaśnia problem z wielką empatią i zrozumieniem. Opiekuje się pacjentem z troską. Polecam . Jola
Bardzo dobry specjalista. Miły i uprzejmy. Kompleksowo zajmuję się pacjentem. Wysłucha i wytłumaczy metody i przebieg leczenia. Jak dla mnie najlepszy pulmunolog Polecam 😊
Świetne, profesjonalne podejście. Pan doktor bardzo pomógł w powrocie do zdrowia. Polecam z całego serca!
WSPANIAŁY LEKARZ. Profesjonalista z najwyższej półki. Mam pełne zaufanie do sposobu leczenia oraz do samego lekarza, jako człowieka uprzejmego, o wysokiej kulturze osobistej i poświęcającego tyle czasu ile potrzeba. Zawsze dobrze wytłumaczył metodę leczenia i czego można się spodziewać. Nie owijał w bawełnę, ale skutecznie przedłużył życie mojego męża i poprawił komfort życia z chorobą. Bardzo miły, rozmowny, cierpliwy i przede wszystkim skuteczny. PROFESJONALISTA GODNY POLECENIA.