Chrzanów
Lekarz z sercem dla pacjenta , wizyta nie trwa 10 minut tylko tyle ile potrzeba , kieruje na badania , miły i uprzejmy , tłumaczy przebieg leczenia , co mnie najbardziej ujęło to to że odprowadza pacjenta do drzwi i zawsze powie coś miłego . Lekarz z powołania , polecam.
Chrzanów
Doskonały lekarz, ogromne zaangażowanie i poświęcenie. Pani uratowała życie mojej mamy, które wisiało na włosku.
ulica Kardynała Wyszyńskiego 17
Chrzanów
Lekarz o bardzo duzej fachowości i kompetencji. Ma bardzo dobre podejscie do pacjenta. Godny polecenia.
Chrzanów
Przyjechałam do Pani Doktor (wielka litera zamierzona) wczoraj z innego miasta ze względu na krótki termin oczekiwania na wizytę. I już wiem, że to jest "mój pulmonolog". Pani Doktor wyjaśniła mi wszystko, wysłuchała, kompleksowo podeszła do choroby interesując się również wynikami od kardiologa, szukała przyczyny dolegliwości, przepisała leki, powiedziała, co robić i kiedy. Jest dociekliwa i godna zaufania. Bardzo serdecznie polecam i jeśli to czyta, to również dziękuję!
Chrzanów
Trudno mi uwierzyć w tę opinię. Dla mojej mamy(98 lat) i dla mnie to najlepszy lekarz jakiego spotkałyśmy podczas długiego życia ( oby jeszcze jak najdłużej) mojej mamy. Pan doktor cierpliwie i długo tłumaczył mojej mamie na czym polega jej choroba ( w tym wieku wszystko jest groźne, poświęcił nam dużo czasu , był nadzwyczaj uprzejmy. Trafiłyśmy na pana doktora zupełnie przypadkowo i dopóki będzie to możliwe będziemy jego pacjentkami. …
Specj.Praktyka Lekarska
Sienkiewicza 11
Chrzanów
Przysięgę Hipokratesa to chyba przeznaczył na makulaturę. Kompletnie nie polecam leczyć się u tak niekompetentnej osoby która nastawiona jest tylko na pracę w stylu osiem godzin czy stoi czy leży, hajs się należy. "Twarz polskiej służby zdrowia" to tytuł na statuetkę dla tego Pana.
Chrzanów
Nie polecam lekarza,aroganckie zachowanie i brak kultury osobistej.Uważam,ze nie wlasciwa osoba na nie wlasciwym miejscu...Odradzam wizyty u tego lekarza.
Zakład Lecznictwa Ambulatoryjnego w Chrzanowie
ulica Sokoła 19
Zakład Optyczny
ul.Mieszka I 9a (pawilony)