{'id': 1451, 'name': 'Dąbrowa Górnicza'} Diabetolog

Diabetolog, Internista

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Żeromskiego 13
Dąbrowa Górnicza

Wspaniała Pani doktor. Po 5 latach leczenia u innych lekarzy, wreszcie prawidłowo postawiona diagnoza i wdrożone skuteczne leczenie. Gorąco polecam

lekarz Hanna Stefańska

Internista, Pulmonolog

ulica 3 Maja
41-300 Dąbrowa Górnicza

Od lat leczę się u niej na NFZ na astmę. Lekarka dobrała dobrze leki. Jest uprzejma i kompetentna. Zawsze zleca dodatkowe badanie RTG,spirometrię. Polecam.

lekarz Maciej Kohut

Gastrolog, Internista

Zakład Opieki Zdrowotnej EURODIAGNOSTIC
ulica Szpitalna 13
41-300 Dąbrowa Górnicza

Polecam, dobry lekarz, kontaktowy dla pacjenta, miałam robione badanie kolonoskopii -Pan doktor podszedł naprawdę do tego z sercem . Małgorzata.

lekarz Magdalena Miczko

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDICUS" J. Gawron, B. Kiszka, D. Jach Spółka Jawna
ulica Leśna 5a
41-303 Dąbrowa Górnicza

Kiedys leczyłem się u p.doktor pracujeac jeszcze w H. Katowice...Bardzo dobry lekarz niosący pomoc,dobry specjalista i wrażliwy człowiek czego niektórym lekarzom niestety brakuje.....Godny polecenia......
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Jarosław Pędras

ulica Olimpijska 15a
42520 Dąbrowa Górnicza

Godny polecenia, dobry specjalista , o duzej wiedzy medycznej, znajacy i lubiacy swoj zawod.bardzo dobry lekarz polecam

lekarz Przemysław Kutrzyk

Endokrynolog, Internista

Specjalistyczna Praktyka Lekarska Przemysław Kutrzyk
ul. Kozubka 8
Dąbrowa Górnicza

Polecam, bardzo kompetentny lekarz, wszystko dokładnie wyjaśnia. Leczy kompleksowo, nie tylko w wąskiej dziedzinie czego innym lekarzom często brakuje.

lekarz Ewa Stasikowska-Dutka

Internista, Lekarz medycyny pracy

NSZOZ "PANACEUM" Poradnia Leczenia Bólu
ulica Ludowa 7
41-300 Dąbrowa Górnicza

Z ogromnym żalem muszę wystawić najniższą możliwą ocenę. Pani ordynator oddziału paliatywnego w Olkuszu wykazała się całkowitym brakiem empatii – zarówno wobec pacjenta, jak i jego rodziny. Styl komunikacji przypomina raczej czasy PRL niż nowoczesną, pełną szacunku opiekę paliatywną. Nasza babcia trafiła na oddział z głębokimi odleżynami, które staraliśmy się leczyć i poprawiać jej stan. Niestety, po czasie spędzonym pod opieką pani doktor, odebraliśmy ją w znacznie gorszym stanie – …

lekarz Marta Frejowska-Reniecka

Internista, Pulmonolog

Sienkiewicza 17/6
41-300 Dąbrowa Górnicza

Bardzo konkretna i rzeczowa Pani Doktor. Profesjonalne podejście do pacjenta. Leczę się już od 8 lat. Zawsze można liczyć na pomoc i indywidualne podejście. Polecam
Opinia dodana przez: Damian Bochenek

prof. dr hab. n. med. Aleksander Sieroń

Centrum NAVIGARE
Marii Konopnickiej 78
41-300 Dąbrowa Górnicza

Często tytuły a praktyka to dwa światy. W przypadku Profesora Sieronia, praktyka i doświadczenie jest nadrzędne. Moja mama w wieku 80 lat dzięki jego wiedzy uniknęła podwójnej operacji na otwartym sercu. Mam pełne zaufanie do diagnozy i metod leczenia Pana Profesora
Opinia dodana przez: Bogdan

lekarz Anna Powichrowska

AL.Piłsudskiego 2
41300 Dąbrowa Górnicza

A ja polecam panią doktor, kompleksowe podejście do pacjenta, po badaniach skierowała do specjalisty reumatologa. Niestety po kolejnych badaniach, sprawdzilo się jej podejrzenie, to to może być reumatoidalne zapalenie stawów, najważniejsze że mam już wdrożone leczenie.
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Joanna Koc-Kuś

Endokrynolog, Internista

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Poliklinika Dąbrowska"
ulica J. Piłsudskiego 92
41-308 Dąbrowa Górnicza

Zdecydowanie nie polecam. Po wizycie nie mam nic pozytywnego do powiedzenia na temat pani doktor. Mam wrażenie, że jest tym lekarzem przez przypadek albo za karę - takie właśnie sprawia wrażenie. Jestem zawiedziona podejściem do pacjenta, brakiem wytłumaczenia oraz poświęconym czasem.
Opinia dodana przez: AnnaZ

lekarz Marek Grajpel

Łęknice 35
41303 Dąbrowa Górnicza

Moja wizyta u tego lekarza była bardzo rozczarowująca. Zamiast empatii i rzeczowego podejścia spotkałam się z podniesionym głosem, drwinami i lekceważeniem moich obaw zdrowotnych. Wizyta trwała zaledwie kilka minut, a ja wyszłam z poczuciem braku szacunku i zaopiekowania. Od lekarza, szczególnie realizującego program profilaktyczny, oczekuję profesjonalizmu i kultury osobistej – niestety tego zabrakło.Skrajnie nieprofesjonalny lekarz. Nie polecam :(

lekarz Elżbieta Papuga-Szela

Al. Zwycięstwa 91/110

lekarz Krzysztof Szczechowski

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

ulica Leśna 5a
41-303 Dąbrowa Górnicza

lekarz Jadwiga Olejowska-Gojny

Anestezjolog, Internista

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Poliklinika Dąbrowska"
ulica J. Piłsudskiego 92
41-308 Dąbrowa Górnicza