Gniezno

lekarz Krystyna Mąka

NZOZ Centrum Ochrony Zdrowia s.c.
ulica Orcholska 66
62-200 Gniezno

Zdiagnozowała u mnie tętniaka aorty wstępującej. Skierowanie na operację kardiochirurgiczną. Jestem szczęśliwie po operacji, chociaż wystąpiły powikłania, funkcjonuję normalnie. Pani doktor "rozbroiła bombę która we mnie tykała". Uratowała mi życie.
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Katarzyna Hen

Czereśniowa 10
62-200 Gniezno

Polecam, świetny diagnosta. Bardzo dobrze tłumaczy. Pani doktor kieruje na badania, kompleksowo podchodzi do pacjenta. Szkoda tylko, że nie pracuje w szpitalu
Opinia dodana przez: wiki

lekarz Łukasz Popczyński

Internista, Hipertensjolog

ul. Leona Barciszewskiego 12
62-200 Gniezno

Pan Doktor bardzo sympatyczny i wspaniały człowiek z ogromną wiedzą i doświadczeniem pełen profesjonalizm fachowa skuteczność leczenia dzięki czemu udało mi się wyzdrowieć!
Opinia dodana przez: Bartek

lek. med. Zbyszko Maciejewski

Przychodnia Rejonowo-Specjalistyczna Lekarzy Rodzinnych "SERVI-MED"
Staszica 12
62-200 Gniezno

Wspaniały lekarz a przedewszystkim złoty pomocny człowiek. Zawsze dokładnie bada i trafnie leczy przez kupę lat jak się leczę u niego zawsze trafnie stawiał diagnozę i kierował leczeniem.
Opinia dodana przez: Sebastian

lekarz Maciej Szymańczyk

ul. Sienkiewicza 3
62-200 Gniezno

Dr Maciej Szymańczyk to bardzo kompetentny lekarz, dociekliwy, szczegołowy i empatyczny. Dodatkowymi badaniami na ktore mnie pokierowal rozwial wszelkie watpliwosci jakie mialam. Zasugerowal wizyte u specjalisty ginekologa bo zobaczyl pewne nieprawidlowosci, ktorych nie chcial sam oceniać z racji swojej specjalizacji. Szczerze polecam!

lekarz Joanna Drozd-Wachowiak

Kwiatowa 4
62-200 Gniezno

Sympatyczna i uprzejma Pani Doktor. Mimo, że byłam przyjmowana w szpitalu wykazywała duże zainteresowanie moim stanem zrdowia i nie traktowała mnie przedmiotowo. W dodatku jest bardzo kompetenta i rzeczowa. Lekarz godny polecenia.

lekarz Ryszard Szyda

"MEDICUS" Witkowo, ul. Wiejska
Sadowa 22
62-200 Gniezno

Znakomity specjalista w dziedzinie kardiologii i i tereny a zarazem wspaniały człowiek. Podejście kompleksowe, wnikliwe, pełne empatii i szacunku do chorego. Bardzo wysoka kultura osobista. Dzięki trafnej diagnozie Pana Doktora i natychmiastowym skierowaniu do szpitala, zostało uratowane życie pacjenta wcześniej odesłanego do domu na SOR. Na wizytę można praktycznie się umówić o przysłowiowej każdej godzinie dnia i nocy.

lekarz Wojciech Nowacki

Krótka 6 lok. 5
62-200 Gniezno

Wspaniały, wyrozumiały człowiek, Lekarz który zawsze znajdzie czas dla człowieka. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Andrzej Główka

Cieszkowskiego 6
62-200 Gniezno

Po wizytach u kilku kardiologów, mogę z czystym sumieniem polecić Pana Doktora . Człowiek z ogromną wiedza i doświadczeniem co widać od razu po rozmowie . Potrafi doradzić i uspokoić. Bardzo sympatyczny . Polecam i dziękuję!
Opinia dodana przez: Dagmara

lekarz Krzysztof Ostrowski

ul. Sienkiewicza 3
62-200 Gniezno

Serce na dłoni. Nieważne czy jest to piątek wieczór, czy niedziela, czy jakieś inne święto i czy szaleje COVID - pan doktor Ostrowski działa w dosłownym tego słowa znaczeniu. Przyjął mnie, przy zachowaniu wszystkich środków ostrożności, dokładnie zbadał, ulżył w bólu i zaopiekował się mną. Powoli wracam do zdrowia. Bardzo mu za to dziękuję.
Opinia dodana przez: Urszula

lekarz Krystyna Grzybowska-Bartoszak

ul. Franklina Roosevelta 116
62-200 Gniezno

Szybko i krótko. Jak na taśmie produkcyjnej. Byle tylko zaliczyć kolejną osobę. Pani przyjmowała mnie w ramach medycyny pracy.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Piotr Tarun

Pielęgniarski Ośrodek Medycyny Środowiskowo-Rodzinnej NURSE-MED Halina Gąsiorowska, Anna Krzymińska spółka jawna
Pawła Cymsa 16
62-200 Gniezno

Niestety ale potwierdzam opinie poprzedników. Pan doktor stał się bardzo nieuprzejmy, lekceważący, z pretensją do całego świata, że jest lekarzem. Uważa, że pacjenci tylko mu zawracają głowę a on jest od 6.00 na nogach. Traktuje pacjentów jak zło konieczne. Mam nadzieję, że kierownik ośrodka rozważy zmiany personalne.
Opinia dodana przez: Kaja

lekarz Przemysław Błaszak