{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Internista
                                       dr n. med. Kazimierz Radwan

dr n. med. Kazimierz Radwan

MEDICUS Specjalistyczna Praktyka Lekarska Dr n.med. Kazimierz Radwan
Mroźna 3

Bardzo dobry człowiek i lekarz. Profesjonalne podejście i zaangażowanie w sprawie każdego pacjenta. Spokojnie podchodzi do tematu i dodaje otuchy w przeciwieństwie niektórych lekarzy którzy bezpodstawnie potrafią nastraszyc pacjenta. Mając 23lata stwierdzono u mnie wyskoie ciśnienie i skierowano do szpitala gdzie zdiagnozowano wadliwe działanie prawie wszystkich narządow wewnętrznych. Byłem przerażony. Po wyjściu ze szpitala udałem sie do Pana Doktora kierując się jego dobrą opinią. Stwierdził że takie wyniki mają 90 …
Opinia dodana przez: Janusz

dr n. med. Agnieszka Żak-Gołąb

Endokrynolog, Internista

Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego
Medyków 14

sympatyczna, rzeczowa, kompleksowo podchodzi do problemu. Pani doktor zawsze znajdzie czas dla pacjenta. Przyszłam z niedoczynnością tarczycy w ciąży i dalej jestem pod opieką p. Agnieszki.
Opinia dodana przez: Paulina

ulica Tysiąclecia

dr n. med. Anna Hawrot-Kawecka

Internista, Reumatolog

PANAMED

Jestem pacjentką pani doktor już kilka lat i jestem bardzo zadowolona. Pani doktor ma zawsze czas dla pacjenta i nigdy nie jest to mniej niż pół godziny. Zawsze dokladnie bada pacjenta, co teraz jest już rzadkością. Polecam z całego serca i pisze te opinie by innym pomóc trafić do tej super specjalistki.

lekarz Jan Szczogiel

Lekarz bez zastrzeżeń , Nic dodać , nic ująć.Profesjonalista w 100 procentach . Godny polecenia .

dr n. med. Tomasz Lepich

prywatny gabinet okulistyczny
graniczna 49b

Bardzo dobry lekarz potrafi wysluchac i stara sie pomoc godny zaufania ma podejscie do pacjenta .polecam kazdemu.Dziekuje za wszystko.
Opinia dodana przez: Felicja Kozdroj

dr n. med. Grzegorz Smolka

Piastowska 2

Nie tylko doskonały specjalista ale także bardzo dobry lekarz. Będąc pod jego opieką otrzymujemy nie tylko zdrowie ale i świadomość że znajdujemy się w dobrych rękach.

dr hab. n. med. Eugeniusz Kucharz

pl. Wolności 1 lok. 1

kompetentny, dobry diagnosta, lekarz z klasa, poswieca duzo czasu choremu rozwaza chorego calosciowo, jako internisdta i reumatolog

dr n. med. Dorota Strzałkowska

PREMIUM Gabinety Lekarskie
Kijowska 15

Pani doktor jest lekarzem, który posiada dar służenia sobą, swoim czasem, swoją uwagą drugiemu człowiekowi – posiada tak wiele empatii dla drugiego człowieka, współczucia dla chorego, wrażliwości na cudze cierpienie, jest pozbawiona - tak często występującego - egoizmu, a jednocześnie posiada ogromną, nie ……przeogromną wiedzę. – jest lekarzem z „prawdziwego zdarzenia” . Wśród wielu lekarzy znaleźć można takie jednostki, gdyż powszechna postawa jest, niestety, zupełnie inna. Godna polecenia.

lekarz Grzegorz Najbar

Honorowych Dawców Krwi 51

Dr Grzegorz Najbar, to (moim zdaniem) lekarz z powołania. Nigdy nie czuję się, bym została "odprawiona z kwitkiem". Dr Najbar jest zawsze zaangażowany. To lekarz, który słucha. Poszerza swoją wiedzę. Uważam, że jest szczery i ma otwarty umysł. Nie uważa się za nieomylnego. Chce poznać poglądy/sugestie pacjentów. Kiedy ma pewność, że pacjent jest w błędzie, potrafi go z tego błędnego myślenia wyprowadzić. Mam zaufanie do jego kompetencji. Dodam, że długo …

lekarz Paweł Wieja

Topolowa 5/4

Super specjalista. Wszczepienie stymulatora bezproblemowe. W 100 procentach godny zaufania i polecenia.
Opinia dodana przez: Józef

lekarz Agnieszka Kotecka-Blicharz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Derrata"
Tadeusza Boya-Żeleńskiego 100

Bardzo miła i kompetentna Pani Doktor .Potrafi słuchać pacjenta i doradzić .Polecam w 100%.Wszystko dokładnie tłumaczy i wyjaśnia.

lekarz Zbigniew Okoń

Ks. Bp. Adamskiego Stanis 14/9

Bardzo dobry lekarz, godny zaufania. Dokładnie wyjaśnia istotę choroby , poświęca wystarczającą ilość czasu, uprzejmy , dbający o pacjenta . Oby takich lekarzy było więcej.

lekarz Danuta Trzcionka-Bera

Staromiejska 12/16
40013 Katowice

Świetny lekarz .Leczy kompleksowo i z wielką pasją . Jest skuteczna ,empatyczna i cierpliwa . Doskonały diagnosta . Byłem u wielu lekarzy i dopiero Pani Doktor zebrała wszystko w całość ,uzupełniła badania i zastosowała odpowiednie leczenie . Teraz przyjmuje w Poradni Asclepion w Ochojcu przy szpitalu .

lekarz Dariusz Praski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej -"Luks Med."
ulica Ligocka 3/A

Wspaniały lekarz,uprzejmy,miły i zna się na na postawieniu diagnozy.Dawno nie spotkałam tak dobrego lekarza
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Maciej Kohut

Gastrolog, Internista

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczny Ośrodek Diagnostyki Gastrologicznej GASTRO - MED
ulica Barbary 21

Polecam, dobry lekarz, kontaktowy dla pacjenta, miałam robione badanie kolonoskopii -Pan doktor podszedł naprawdę do tego z sercem . Małgorzata.