Kluczbork

dr n. med. Anna Kopff

Medyczne Laboratorium Diagnostyczne "MEDICINA" s.c. Barbara Basta Mariusz Basta
Skłodowskiej-Curie 23
46-200 Kluczbork

Znakomity kardiolog, po długich konsultacjach u innych lekarzy zostałem prawidłowo zdiagnozowany . Żyję teraz bez obawy o przysłość.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Jan Lisiakiewicz

46-200 Kluczbork

Od 2 lat mieszkam z żoną w rejonie Kluczborka. Jako lekarza rodzinnego wybraliśmy właśnie polecanego nam dr Lisiakiewicza. Jest wymagający jako lekarz: mówisz, on słucha, ale nie możesz mu przerwać, kiedy ocenia sytuację i wymyśla wszystkie opcje przypadku. To dobre, bo maksymalnie skupia się na danym problemie, szuka możliwych rozwiązań i wypisuje skierowania na różne badania oraz skierowania do specjalistów. Oczywiście nas - pacjentów rozlicza zgodnie z wymogami - z …

lekarz Grzegorz Erbert

46-200 Kluczbork

Doktorowi Grzegorzowi daję 5 gwiazdek, bo tylko tyle można maksymalnie, za całokształt pracy,podejście do pacjenta, uprzejmość,poświęcony czas,kompetencje oraz tłumaczenie choroby i leczenia.

lekarz Janusz Osmólski

Gastroenterolog, Internista

Przychodnia Lekarska
Grunwaldzka 20
46-200 Kluczbork

Do Pana doktora trafiłam przypadkowo, bo w moim mieście (Opolu) znacznie dłużej musiałabym czekać na wizytę do specjalisty. Jestem bardzo zadowolona z mojej decyzji. Pan Osmólski jest bardzo miły, spokojny i uprzejmy. Czuję się wysłuchana i taktowana profesjonalnie. Oprócz recepty, zawsze dostaję od pana doktora wydrukowaną karteczkę z zaleceniami i informacją o terminie kolejnej wizyty.

lekarz Andrzej Jung

Internista, Lekarz rodzinny

Jagiellonka
Krasków 123b
46-200 Kluczbork

Lekarz, którego z całą pewnością mogę polecić. Leczy cała moją rodzinę od wielu lat i nawet podczas ciężkiego okresu covidu mogłam liczyć na jego pomoc. Co prawda dostanie się do niego jest z roku na rok coraz cięższe, ale jak potrzebowałam to doktor przyjął mamę w sobotę

lekarz Krzysztof Hadzik

NZOZ Medyk
Michałowskiego 3
46-203 Kluczbork

Super lekarz, fakt czasem się spóźnia, ale niejednokrotnie siedzi dłużej żeby przyjąć poza numerkiem. Niejednokrotnie na prywatne wizyty przyjedzie zupełnie za darmo
Opinia dodana przez: Jane

lekarz Wojciech Moniakowski

Chirurg ogólny, Internista

Korfantego 17
Kluczbork

Lekarz z powołania, wszystko dokładnie i skrupulatnie sprawdza i bada, bez pośpiechu przeprowadza wywiad z pacjentem. Wszystko tłumaczy tak , aby było zrozumiałe.

Agata Zalecińska

Przychodnia
46-200 Kluczbork

Pani Doktor Zalecińska to zdecydowanie najbardziej kompetentna, bezproblemowa, pomocna lekarka w całym medyku. Nigdy nie jest spóźniona, niepotrzebnie nie przeciąga wizyty- nie rozmawia się z nią o niczym, jedynie o stanie zdrowia. Każdemu polecałbym wizytę.

lekarz Marek Gierlotka

Ratownictwo Medyczne