Lekarz z prawdziwego zdarzenia. Pełne zaangażowanie.Jechałem z Opola. Moja wizyta trwała ponad godzinę.Było warto. Polecam z czystym sumieniem
Do Pana doktora trafiłam przypadkowo, bo w moim mieście (Opolu) znacznie dłużej musiałabym czekać na wizytę do specjalisty. Jestem bardzo zadowolona z mojej decyzji. Pan Osmólski jest bardzo miły, spokojny i uprzejmy. Czuję się wysłuchana i taktowana profesjonalnie. Oprócz recepty, zawsze dostaję od pana doktora wydrukowaną karteczkę z zaleceniami i informacją o terminie kolejnej wizyty.
Pan Doktor Osmólski to bardzo profesjonalny, dokładny i skuteczny lekarz. Oprócz tego bardzo ludzki i miły. Polecam wszystkim. Na każdej wizycie zarówno ja jak i mąż czujemy się dobrze zaopiekowani i wysłuchani. Bardzo dobry gastrolog
Bardzo dobry gastrolog
Uważam że Pan Doktor jest świetnym gastrologiem umie pomóc i zdiagnozować niebezpieczne choroby. Doskonale mi pomógł. Pozdrawiam serdecznie niech Maja wraca do zdrowia.
Doskonale mi pomógł.
Pozdrawiam serdecznie niech Maja wraca do zdrowia.
Lekarz beznadziejny NIE POLECAM! Nie zna sie zupełnie na leczeniu! UWAGA bo ten lekarz może zaszkodzić a nie pomóc! Szkoda na niego czasu i zdrowia!
Lekarz beznadziejny NIE POLECAM! Nie zna sie zupełnie na leczeniu!
UWAGA bo ten lekarz może zaszkodzić a nie pomóc!
Szkoda na niego czasu i zdrowia!
Nie będę się rozpisywał, ale mogę powiedzieć jedno ,że ten lekarz jest z powołania. Zasługuje na wyrazy najwyższego uznania i szacunku. Będąc pacjentem obserwowałem nie tylko jak mnie traktuje ,ale innych pacjentów. Wielki takt i szacunek z jakim sie zwracał do nich świadczy o jego niezwykłości. Każdy pacjent był osobiście odprowadzany do drzwi i żegnany. Każdemu z nich tłumaczył wszystko dokladnie . Moja pierwsza wizyta byla miłym zaskoczeniem . Jego troska, zaangażowanie, zasługują na wielkie uznanie . Dziękuję Panie doktorze :)Szczęście ,że mamy takiego lekarza . Polecam w 1000 %
Z calego serca polecam tego lekarza! Takiego lekarza jak Pan Doktor Osmólski szukać ze świecą. Nie dość, że jest znakomitym specjalistą, zdiagnozowal i wyleczyl mnie z bardzo ciężkiej choroby, to na dodatek jest po prostu ludzki, niezwykle uprzejmy, uczciwy i godny zaufania. Widać, ze to lekarz z powołania, a takich teraz niewielu. To wspaniały człowiek. Nie wyobrażam sobie leczyć się u innego specjalisty. Ja i moja cała rodzina jesteśmy wdzięczni i bardzo zadowoleni z opieki Pana Doktora.
Bardzo polecam. Pan doktor wszystko mi wytłumaczył, w taki sposób, że zrozumiałam z jakim schorzeniem mam do czynienia. Będąc pod opieką tego lekarza czułam się bezpiecznie. Bardzo kompetentny gastrolog.
Pan Doktor zdiagnozował moją chorobę momentalnie, mimo iż byłam wcześniej u kilku innych lekarzy i żaden z nich nie wiedział , co mi może dolegać. Nigdy nie słyszałam złego słowa na temat Pana Doktora, a wręcz przeciwnie- słyszałam same pochwały i przekonałam się, że są słuszne. Jest bardzo kompetentny i niezywkle uprzejmy. Polecam zdecydowanie.
Od lat lecze sie u pana doktora wraz z rodzina i jestem bardzo zadowolony. Pan Doktor zawsze jest uprzejmy i momentalnie stawia diagnoze. Poswieca kazdemu pacjentowi odpowiednio duzo czasu i wyleczyl mnie juz z niejednej choroby. Polecam wszystkim!