Fantastyczny lekarz. Człowiek z powołaniem i ogromnym sercem do pacjentów. Kiedyś w ramach hospicjum był lekarzem mojej Mamy. Obecnie jest również przy moim Tacie. Nie chciałabym żadnego innego lekarza dla niego. Człowiek dużego serca i wielkiej wiedzy.
Kościuszki 13 lok. 31
Kutno
Ostatni raz byłam na wizycie o Pani Bożeny, która nawet nie raczyła mnie zbadać, wręcz bała się, że się zakazi chorobą ode mnie (nawet nie zajrzała mi do gardła nie mówiąc o osłuchaniu).Wizyta przebiegała w niemiłej atmosferze.I najważniejsze Pani doktor o mało nie wyrwała mi z ręki deklaracji którą trzeba wypełnić i to było dla niej najważniejsze. Jestem bardzo zniesmaczona jej podejściem do pacjenta.Antybiotyk wypisała nie dotykając pacjenta, bo ja ...
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Kutnowski Szpital Samorządowy im. dr Antoniego Troczewskiego"
ulica Tadeusza Kościuszki 52
Kutno
Super lekarz z powołania zawsze podchodzący do pacjenta indywidualnie,nie spieszący się,kulturalny,a na dodatek z poczuciem humoru.Polecam
Leszczynek 28a
Kutno
Bardzo bardzo uprzejma,delikatna,można z nią porozmawiać.Wzbudza zaufanie i wprowadza miła atmosferę w relacji z pacjentem.Ale personel pielęgniarski okropnie niesympatyczny,nie wiadomo jak się odezwać.Chory człowiek stoi upokorzony ,ledwo żywy i czeka aż go pani pielęgniarka zauważy i raczy zarejestrować.Pielęgniarki nadęte i stale niezadowolone.
Peowiacka 11a
Kutno
Niestety lekarka zbagatelizowała objawy typowe dla COVID i nawet nie wystawiła skierowania na test gdyż stwierdziła iż jako osoba zaszczepiona nie mogłem się zarazić.(okazało się że następnego dnia zarażałem inne osoby wirusem gdyż dopiero drugi lekarz zlecił test który wyszedł pozytywnie) Przypisana recepta na pastylki do ssania wycofane z hurtowni nie do zrealizowania.
Pracownia diagnostyczna
Kościuszki 52
Kutno
Moja żona była znieczulają przez pana Tomasza Glińskiego od początku do końca wiedziała co się z nią będzie działo . Bardzo dziękujemy panom chirurgom i panu Dr Tomaszowi glińskiemu . Rodzina z Rypina