Olsztyn

lekarz Robert Łowczak

Warszawska 30
10-086 Olsztyn

Dziś miałam wykonaną pierwszy raz w życiu hydrokolonoskopię przez Pana Doktora Roberta Łowczaka. Bałam się tego zabiegu, ale jestem bardzo mile zaskoczona- podejściem lekarza, jego serdeczną i rzeczową informacją na temat przebiegu badania, dokładnością, ale również delikatnością badania, by nie sprawić pacjentowi bólu. Tak więc badanie było wykonane profesjonalnie, w zasadzie bezbolesnie( czasem czuje się tylko niewielki dyskomfort). Jestem szczęśliwa,że w końcu zdecydowałam się na to badanie i że mam …

lekarz Bogna Kwella

10-561 Olsztyn

Pani doktor jest bardzo dobrym hipertensjologiem. Zawsze czułam, że chce mi pomóc. Ciężko było mi się pogodzić z faktem, że nadciśnienie mam na tyle wysokie, że muszę regularnie brać leki, szczególnie, że byłam nastolatką. Pani doktor była bardzo wyrozumiała, co sprawiło, że łatwiej było mi zaakceptować tę sytuację. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Dominika

lekarz Arkadiusz Pyszko

Internista, Hipertensjolog

GABINET HIPERTENSJOLOGICZNO-INTERNISTYCZNY ARKADIUSZ PYSZKO SPECJALISTA CHORÓB WEWNĘTRZNYCH I HIPERTENSJOLOGII
Kanta 17 lok. 101
10-691 Olsztyn

najlepszy lekarz od serca jakiego poznałam,opieka nad pacjentem nawet poza godzinami przyjęć, dobry dobór leków,empatia,polecam z całego serca

lekarz Sławomir Szykuła

Artyleryjska 3/5
10-173 Olsztyn

Genialny specjalista♥️ Świetna obsługa, dobre podejście do pacjenta i duże poczucie humoru😀😀😀 Dzięki wizycie u tego specjalisty zdjagnozowano u mnie chorobę i mogę rozpocząć dalsze leczenie☺️☺️ Serdecznie pozdrawiam!!!😘
Opinia dodana przez: Grażyna

lekarz Anna Skokowska

Kołobrzeska 13K/11
10-445 Olsztyn

Kompetentny lekarz, cudowny człowiek- esencja dobra. Pani doktor uosabia cechy najlepszej wersji medyka, o jakim wielu pacjentów marzy.

lekarz Jakub Jarosławski

Żołnierska 16b lok. 8a
10-561 Olsztyn

Pan Doktor to godny polecenia lekarz gastroenterolog. Poświęca dużo czasu pacjentowi, jest bardzo wnikliwy. Bardzo dobrze umie rozmawiać z chorymi.

lekarz Maria Mazur

Internista, Pulmonolog

pl. Konstytucji 3 Maja 3
02-100 Olsztyn

Cudowna ,profesjonalna Pani DOKTOR z powołania.Inni lekarze powinni brać przykład jak powinno się zajmować pacjentami.

lekarz Lucyna Wilczek-Subda

Pana Tadeusza 6
10-444 Olsztyn

Jestem bardzo zadowolona , duża wiedza poparta dużą empatią . Nie ma problemu z badaniami i specjalistą .
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Ryszard Targoński

Barcza 17/6
10-685 Olsztyn

Bardzo kompetentny lekarz. Zainteresowany historią choroby. Szczegółowo tłumaczy, wyjaśnia oraz dobiera, modyfikuje leki. SZCZERZE POLECAM! 😀 😀
Opinia dodana przez: Tatiana

lekarz Piotr Cygański

NZOZ "SANMED" w Olsztynie
ul. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 5b
10-457 Olsztyn

Pan Doktor Piotr Cygański to świetny specjalista z profesjonalnym podejściem do pacjenta Konkretny i rzeczowy lekarz .
Opinia dodana przez: Honorata

lekarz Krzysztof Charemski

Dożynkowa 83
10-846 Olsztyn

W tym roku mija 15 lat mego leczenia kardiologicznego u Pana doktora. Nie mam żadnych krytycznych uwag. 15 lat to kawał życia, życia, które zawdzięczam m/inn. dr Charemskiemu. To najlepszy wyznacznik Jego kompetencji i skuteczności. Wszystkie "gwiazdeczki", oprócz, "Zaufanie i kompetencje" mają drugorzędne znaczenie.
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Dorota Wiatr-Bykowska

Endokrynolog, Internista

10-561 Olsztyn

Bardzo miła, sympatyczna i doświadczona pani doktor 😉 wysłucha, wytłumaczy, kieruje na szersze badania, spyta o zdrowie i samopoczucie. Widać że lekarz z powołania. Przyjmuje punktualnie, bywają poślizgi podczas wizyt, ale nie ma co się dziwić jak wizyta co 5min w jednej placówce i tak dużo pacjentów 😉

lekarz Ewa Malinowska

Internista, Pulmonolog

Strąkowa 63
10-846 Olsztyn

Serdecznie dziękuję Pani Doktor za uratowanie mi życia. Pani E.Malinowska błyskawicznie postawiła trafną diagnozę i wprowadziła odpowiednie leczenie. Dziękuję również za Jej zaangażowanie, wyrozumiałość, cierpliwość i dobre słowo do mnie i moich bliskich. Składam też podziękowania całemu personelowi oddziału KLINIKA PULMUNOLOGII . Z wyrazami wdzięczności i szacunku Józef Burniewicz
Opinia dodana przez: Józef burniewicz

lekarz Iwona Kot-Gromuł

Szpital Kliniczny Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji z Warmińsko - Mazurskim Centrum Onkologii w Olsztynie
Al. Wojska Polskiego 37
10-228 Olsztyn

Pani doktor to "Kobieta anioł". Niesamowity człowiek. Empatyczna, troskliwa, bardzo delikatna, poświęcająca czas pacjentowi. Naprawdę zaangażowana w swoją pracę. Mimo wielu trudów dnia codziennego uśmiechnięta i bardzo pozytywna 😃
Opinia dodana przez: URSZULA

lekarz Lucyna Stocka

Internista, Lekarz medycyny pracy

ulica Szrajbera 9/10
10-007 Olsztyn

Konkretna i rzeczowa Pani Doktor. A opinię, że ktoś jest starszy pozostawiam bez komentarza. Wiek nie ma znaczenia jeżeli lekarz jest profesjonalny i dobrze stawia diagnozę a taka właśnie jest Pani Doktor. Wizyta przebiegła w miłej atmosferze.

lekarz Bogdan Malina

Żwirki i Wigury 34
42-256 Olsztyn

Lekarz bez kompetencji. Podaje betablockery zdrowej osobie bez jakich kolwiek badan kardiologicznych . Przepisuje leki na nadciśnienie mimo niskiego ciśnienia. Nie polecam , po zastosowaniu zaleceń lekarskich mam problemy z sercem , których wcześniej nie było!!! Naprawienie skutków nieprawidłowego leczenia płacę krocie !

lekarz Katarzyna Oniszczuk-Bączkiewicz

10-561 Olsztyn

Bardzo fachowe podejście, usłyszałem jasny opis problemu i wskazówki. Sympatyczna i miła rozmowa także na tematy pozalekarskie.
Opinia dodana przez: Adrian

lekarz Teresa Grzegorzewska

Alergolog, Internista

Przychodnia Specjalistyczna w Olsztynie
ulica Dworcowa 28
10-437 Olsztyn

Doktor Grzegorzewska to wspaniała doktor, bardzo uprzejma a co najważniejsze wszystko ładnie tłumaczy także rodzinie chorego. Dzięki temu byliśmy spokojniejsi i wiedzieliśmy , że nasza mama była w dobrych rękach. Tak też było. Wyleczona z zakażenia szczęśliwie przyjechała transportem do domu. Za co jesteśmy bardzo wdzięczni Pni doktor. Oby więcej było takich lekarzy, którzy mają szacunek do pacjenta i rodziny i nie tylko leczyć ale także informować zainteresowanych o leczeniu. …

lekarz Barbara Kiejzik-Wilczewska

Medyczne Laboratorium Diagnostyczne
Niepodległości 44
10-045 Olsztyn

Robiłam gastroskopię u Pani doktor. Podczas badania wykazała ona dużo empatii. Badanie odbyło się w miłej atmosferze, a po badaniu Pani doktor udzieliła mi wszelkich wskazówek co do dalszego leczenia. Serdecznie polecam !!!
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Bożena Falkowska-Gilska

Diabetolog, Internista

Kopernika 1/5
10-900 Olsztyn

Lekarz specjalista??? Nie zleciła żadnego badania przez dwie wizyty, wszystko wie o chorobie sugerując się wyglądem pacjenta (ubranego). Potrafi ocenić masę mięśniową patrząc na człowieka ubranego - nie wiem jak. Wizyta trwała 5 min, nie można jej przekazać informacji na temat zdrowia bo wciąż przerywa. Kompletny brak szacunku do człowieka/pacjenta. Nie polecam kontaktu z tą panią. W swojej ocenie opiera się, jak to mówi, " o 35 letnie doświadczenie medyczne". …
Opinia dodana przez: Andrzej