lekarz Małgorzata Wesołowska-Cerajewska

Internista, Radioterapeuta

Poradnia ginekologiczna
Św. Marii Magdaleny 8 a/b

Bardzo kompetentna, empatyczna i zaangażowana w swoją pracę lekarz, która odpowie i spokojnie wytłumaczy postawioną diagnozę, oraz pokieruje na inne badania, jeśli wymaga tego sytuacja. Bardzo serdecznie polecam.

prof. dr hab. n. med. Maciej Owecki

Endokrynolog, Internista

ul. Słowackiego 17 lok. 3

Lekarz o wysokiej kulturze osobistej, a do tego z profesjonalnym podejściem do indywidualnych potrzeb pacjenta. Wszystkie aspekty choroby, wyników krwi, suplementacji, diety itd omówione w detalach podczas wizyty. Życzę każdemu, aby spotkał na swojej drodze takiego specjalistę

lekarz Anna Bartczak

Alergolog, Internista

Centrum Alergologii
Bogusławskiego 16A

Polecam z czystym sumieniem ! Bardzo dobry lekarz / specjalista i bardzo dobry kontakt z pacjentem . Nigdy nie spotkałam tak kontaktowego, ciepłego i życzliwego lekarza. Lekarz wspaniały i oddany swojej pracy. Polecam i każdemu życzę trafić w takie ręce. pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Krystyna Mąka

Medicor
ul.Za Groblą 3/4

Zdiagnozowała u mnie tętniaka aorty wstępującej. Skierowanie na operację kardiochirurgiczną. Jestem szczęśliwie po operacji, chociaż wystąpiły powikłania, funkcjonuję normalnie. Pani doktor "rozbroiła bombę która we mnie tykała". Uratowała mi życie.
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Wojciech Biegalski

ulica Dojazd 34

Dr. Biegalski, bardzo sympatyczny, o milym podejsciu, bardzo kompetentny, naprawde Super Doktor. Dziekuje Panie Doktorze za pomoc przy moim bardzo chorym sercu. Pozdrawiam.
Opinia dodana przez: wieslawa

lekarz Agata Nowicka

Internista, Pulmonolog

ulica Szamarzewskiego Augustyna 82/84

Jestem pod dużym wrażeniem fachowej wiedzy medycznej, ktora szybko przywraca pacjentowi powrot do zdrowia.
Opinia dodana przez: Tadeusz

lekarz Marek Słomczyński

Cordis
al. Niepodleglosci 2

Serdecznie polecam doktora .Pełny profesjonalizm , kultura i ,, prawdziwy lekarz " dla pacjenta . Empatyczna postawa , tak rzadko spotykana w ostatnim czasie wśród personelu medycznego.
Opinia dodana przez: Karol

lekarz Filip Kachlicki

LUX MED Sp. z o.o.
ul. Franklina Roosevelta 18

To jeden z bardzo niewielu lekarzy którzy na prawdę słuchają. Nie ocenia ale zadaje pytania. Nie ma problemu z lekami czy badaniami dodatkowymi w ramach NFZ. Pyta czy leki maga byc za drogie. Fantastyczny lekarz o po pielgrzymce pomiędzy lekarzami jestem przeszczęśliwa że wreszcie lekarz a nie wizjoner siedzi w gabinecie. Oraz kiedy przychodzę nie traktuje mnie jak hipochondryczkę ale dopytuje co mi jest. Jest troszkę wycofany ale nadrabia profesjonalizmem. …

lekarz Dagmara Przymuszała-Staszak

LUX MED
Półwiejska 42

Jestem trudnym pacjentem, jednak pani doktor w spokoju mnie wysłuchała, odpowiedziała na moje pytania, przepisała leki i wyjaśniła czego mogę się spodziewać. Jest kompetentna i rzeczowa. mam nadzieję na skuteczność terapii i poprawę samopoczucia. Dziękuję Pani Doktor.

lekarz Sylwia Dziedzic

Internista, Neurolog

NZOZ TERAMED
ulica Kostrzyńska 3/5

Szanowna Pani Dr.n.med Sylwia Dziedzic...Z całego serca pragnę podziękować za zaangażowanie, trud i pomoc, dzięki którym udało mi się wyzdrowieć. Świadomość, że jestem w tak dobrych rękach, miała dla mnie ogromne znaczenie. Pani oddaniu serca dla pacjenta zaangażowaniu całego personelu i fizykoterapełtom za ogromne zaangażowanie życzę również pacjentom szybkiego powrotu do zdrowia i samozaparcia w ćwiczeniach i rechabilitacji Z wyrazami szacunku ... Mirosław Sielezin pacjent oddział rehabilitacji Mogileńska 42 Poznań.Polecam
Opinia dodana przez: Mirosław Sielezin

lekarz Monika Popiak

LUX MED Sp z o.o.
ulica Rossevelta 18

Pani Doktor poświęca dużo czasu pacjentom - stąd może opóźnienia, ale mimo tego mamy tu lekarz z polowania: dokładnie prowadzi wywiad, dokładnie bada, dokładanie wytłumaczy. Polecam!
Opinia dodana przez: Klara

lekarz Lucyna Malendowicz-Portala

ulica Dojazd 34

Bardzo dobra specjalistka, kompetentna z ogromną wiedzą i zaangażowaniem w problemy zdrowotne swojego pacjenta.

dr n. med. Daria Baszko-Błaszyk

Specjalistyczny Gabinet Urologiczny
Gajowa 3

Najlepszy endokrynolog jakiego znam! 100% zaangażowania w leczenie pacjenta, a przy tym bardzo miła i uprzejma.

lekarz Agnieszka Wierzchowiecka

Diabetolog, Internista

NZOZ Bamberski Dwór
ulica św. Wawrzyńca 1 c

Wspaniały lekarz ,zawsze znajdzie czas dla pacjenta ,ze spokojem odpowiada na wszystkie pytania ,skutecznie szuka sposobu ,żeby choroba była dla pacjenta jak najbardziej zrozumiała.Zawsze miła, uśmiechnięta i spokojna.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Urszula Przybyła

Diabetolog, Internista

LUX MED Sp. z o.o.
ul. Franklina Roosevelta 18

Pani Doktor Urszula Przybyła to doskonały diagnosta, pełen profesjonalizm, zrozumienie, otwartość, życzliwość. Uzyskałam dużą pomoc , jasne rzeczowe wyjaśnienie , mam poczucie bezpieczeństwa. Mam do Pani Doktor pełne zaufanie. pozdrawiam Serdecznie
Opinia dodana przez: Jolanta K.

lekarz Małgorzata Abramczyk

Endokrynolog, Internista

pl. Wiosny Ludów 2 lok. 122

Konkretna, fachowa lekarka, dokładnie bada, wszystko tłumaczy.Stawia trafne diagnozy i dobrze dobiera leki. Do tego do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie, traktuje pacjenta z życzliwością, poświęcając mu dużo czasu.
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Kamilla Klama

Internista, Reumatolog

ulica Przemysłowa 46 A/79

Wyjątkowy lekarz. Słucha i cierpliwie tłumaczy na czym polega choroba. Bardzo dobrze diagnozuje.Terapia skuteczna. Jedna z niewielu lekarzy przyjażnie nastawionych do pacjenta. Bardzo doceniam od lat.

lekarz Tomasz Stępka

Os. Wł. Łokietka 7/65

jest super niczego nie pomija jest czujnym obserwatorem i wrażliwym człowiekiem.Kiedy okazało się że moja mama jest bardzo chora nieuleczalnie zrobił wszystko aby ulżyć jej w cierpieniu .Zresztą zawsze mialam do niego zaufanie.Jezeli jego terapia nie skutkowała po1 wizycie odrazu mialam skierowanie do lekarza specj.

lekarz Mariola Bober

ulica Dojazd 34

Super lekarka i super człowiek. Obdarzona niesamowitą empatią. Dokładnie wypytuje pacjenta , a następnie proponuje sposób leczenia. Pacjent w czasie wizyty nie czuje się onieśmielony, co powoduje bardzo przyjazną atmosferę w czasie wizyty .

dr n. med. Anna Wache

Hematolog, Internista

Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114

nie mam słów ... Boska istota z ogromem wiedzy , z cudownym podejściem do pacjenta ..dla mnie Anioł w ludzkiej skórze ...
Opinia dodana przez: Kinga