Puławy
Chciałabym podziękowac doktorowi za udzielenie fachowej pomocy dla mojej rodziny.Krzysztof Karaś lekarz który wszystko objaśni udzieli odpowiedzi na pytania a co najważniejsze postawi dobra diagnoze . Dziękuje bardzo fajnie że sa jeszcze tacy lekarze jak Pan Krzysztof Karaś.
Puławy
Pani doktor jest bardzo dobrym specjalistą, jest zaangażowana w to, co robi, pomocna, życzliwa, kompetentna. Mam poważne problemy ze zdrowiem, od razu zleciła badania, gastroskopię, umówiła do specjalisty. Jestem pani doktor bardzo wdzięczna.
Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDICAL" Spółka z o.o.
ulica Kołłątja 18
Puławy
Bardzo mily lekarz,przy badaniu bardzo delikatny,uspokajal,tlumaczyl co i kiedy robi.jest godny polecenia naprawde
ulica Wojska Polskiego 1/27
Puławy
Lekarz godny polecenia bardzo kompetentna, mialem bole serca i bardzo mi pomogla. zawsze pomoze a poza tym umie swietnie tanczyc !
Puławy
Bardzo dobry lekarz, leczę się u doktora Pachuckiego od ponad 12 lat. Jest miły,kontaktowy i wszystko dokładnie tłumaczy. Moja mama również jest pod opieką doktora i jest bardzo zadowolona.jak dla mnie lekarz na 6+
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Zdrowie" s.c.
Wojska Polskiego 1/53B
Puławy
Gorszego lekarza jeszcze nie spotkałam. Arogancki, nieprzyjemny!!!! Całkowity brak zrozumienia problemu i potrzeb pacjenta. Poniża pacjenta i obraża. Myślę, że mocno minął się z powołaniem. Człowiek wychodząc z gabinetu czuje się upokorzony i poniżony. Szczerze NIE POLECAM!!!!
All Med Centrum Medyczne
ulica Zielona 10 A