Pyrzyce
Przyszłam do doktora w związku z pozytywnym wynikiem testu ciążowego. Pan doktor poświęcił mi od 5 do 10 min. W ciągu tego czasu zdążył mnie zbadać i zrobić usg. Nie założył kart ciąży, ponieważ jego zdaniem ciąża była mała, stwierdził że to 5 tydzień. Mam przyjść za 3 tygodnie to potwierdzimy czy to ciąża i dopiero zlecimy badania i założymy kartę ciąży. To moja pierwsza ciąża. Niczego nie wytłumaczył, nie …
Pyrzyce
To jest lekarz z powołania zawsze z troską o pacjenta profesjonalny uprzejmy dobry specjalista godny polecenia
Pyrzyce
Lekarz konkretny, merytoryczny, wymagający od pacjenta współpracy i przygotowania do wizyty tzn. wykonania pomiarów ciśnienia, wykonanych badań. znajomości leków i dawek które się stosuje, itd. Nie jest pochopny w ferowaniu diagnoz, jest analityczny i dokładny w diagnozowaniu stanu choroby. Bardzo dokładnie i rzetelnie przekazuje opis wyników i zaleceń z wizyty dla lekarza kierującego. Polecam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ESKULAP Sp. z o.o.
Jana Pawła II 11
Pyrzyce
z hipocalcemi razem z doktorem pobłockim wprowadzili mnie w hiperrcacemie podając niesamowite ilości wapna zarówno w kroplówkach jak i w tabletkaach oraz witaminy D3 Takie dawki wykończyłyby nawet konia.zgłaszając objawy wysypki wzmożonego pragnienia pani dr czajkowska powiedziała mi ,że jestem cięzko chory człowiek i tak ma być Wylądowałam po tym leczeniu w
ul. Jana Henryka Dąbrowskiego 18c/6