Lekarz nieuprzejmy i arogancki. Kilka razy podczas wizyty wyśmiał mnie. Reagował śmiechem na odpowiedzi. Nie wytłumaczył nic co może mi dolegać. Jestem zaskoczona, że w taki sposób można potraktować drugiego człowieka. Ten pań nie powinien leczyć.
Lekarz konkretny, merytoryczny, wymagający od pacjenta współpracy i przygotowania do wizyty tzn. wykonania pomiarów ciśnienia, wykonanych badań. znajomości leków i dawek które się stosuje, itd. Nie jest pochopny w ferowaniu diagnoz, jest analityczny i dokładny w diagnozowaniu stanu choroby. Bardzo dokładnie i rzetelnie przekazuje opis wyników i zaleceń z wizyty dla lekarza kierującego. Polecam.
Lekarz arogancki i bardzo nieuprzejmy. Mruczy pod nosem, nic nie tłumaczy, więc nic nie wiadomo. Złości się bardzo jeśli poprosi się o powtórzenie czegoś czego się nie zrozumiało/usłyszało. Kultury niestety ale nie ma za grosz, a podejście do pacjenta jest wręcz karygodne.
Chciałbym serdecznie podziękować Panu Doktorowi za profesjonalizm, zaangażowanie i trafną diagnozę. Po wielu wizytach u różnych specjalistów to właśnie Pan Doktor jako pierwszy dokładnie przeanalizował mój przypadek i znalazł rzeczywistą przyczynę nadciśnienia. Dzięki odpowiedniemu leczeniu moje ciśnienie wróciło do normy. Polecam!
Wizyta niestety tragiczna. Przyszłam z ciężka choroba serca. Wyszłam załamana i to nie z powodu mojego stanu zdrowia bo ,wiem co mi dolega ,wyszłam załamana i zapłakana z powodu jego zachowania w stosunku do mnie. Lekarz arogancki i opryskliwy czułam się jak śmieć i głupek. Mówił ,że nic nie rozumiem ,nie wiem i wogole co ja tam robię skoro mam innego lekarza to co ja robię u niego tylko mu czas zajmuje. Kazał mi powiedzieć czy wiem jakie mam cisnienie a gdy z nerwow i jego presji powiedzialam ,że nie pamiętam. To podniósł ton ,że co ja dziecko jestem i takich rzeczy nie wiem. Zamiast poprostu mi to ciśnienie zmierzyc naiejscu. Było więcej epitetów w moją stronę ale z nerwow nawet nie pamiętam wszystkiego. Szczerze nie polecam i odradzam wizyty. Ania
Byłam 2x i nigdy więcej nie pójdę. Pan doktor badanie ogranicza do pomiaru ciśnienia, a cały pozostały czas trwania wizyty poświęca na powolne pisanie na komputerze. Nie interesuje się tym, co mówi pacjent, nie odpowiada na pytania. Zdecydowanie nie polecam.
Zdecydowanie nie polecam.
Ciężko ocenić po kilku wizytach, czy to dobry specjalista. Niestety już w pierwszym kontakcie bardzo niemiły i nieuprzejmy. Nic nie tłumaczy, a pytania pacjenta kompletnie ignoruje. Gdyby nie wizyta u innego lekarza, nie wiedziałbym nic o mojej chorobie.