lekarz Agnieszka Woźniak

Centrum Medyczne CortenMedic
ul. Beliny Prażmowskiego 33A
26-600 Radom

Pierwszy raz w swoim życiu spotykam lekarza rodzinnego,który wita mnie z uśmiechem na twarzy🙂 Bardzo miła, sympatyczna,pomocna i jednocześnie profesjonalna lekarz. Kiedyś byłam świadkiem ,jak po korytarzu chodziła płacząca staruszka szukając pomocy u pielęgniarek i lekarzy,kto zareagował? własnie P. Dr Agnieszka Woźniak Jednak można 🙂Polecam P. Doktor i stawiam za wzór innym naburmuszonym kolegom😉

lekarz Wiesław Czapnik

Aleksandrowicza
26-600 Radom

Specjalista jakich mało! Bardzo gorąco polecam!

lekarz Grzegorz Rak

Ul.Focha 14
26-600 Radom

Pan Doktor to przede wszystkim bardzo sympatyczny człowiek. Ma super podejście do pacjenta. Jest bardzo dokładny i angażuje się w leczenie i pomoc pacjentowi. Wysokiej klasy specjalista. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Dawid B

lekarz Monika Lipiec

Gabinet lekarski
Struga 54
26-600 Radom

Polecam. Pani Doktor bardzo sumienna. Dzięki swojemu zaangażowaniu zdiagnozowała chorobę mojego męża.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Magdalena Pacyna

Radomska Stacja Pogotowia Ratunkowego
Tochtermana 1
26-600 Radom

Bardzo polecam do leczenia ortodontycznego zarówno dzieci, jak i młodzieży i dorosłych. Pani doktor zawsze podchodzi holistycznie do swoich pacjentów, wspiera ich leczenie, konsultując się z innymi specjalistami i przede wszystkim dopasowuje metodę leczenia do pacjenta, nie odwrotnie. Moi pacjenci są bardzo zadowoleni, a ja dziękuję za tę udaną współpracę logopedyczno - ortodontycznąi za zaufanie😀
Opinia dodana przez: Sabina Rosołowska-Patuła

lekarz Martyna Winter

Sandomierska 16 m 141
26-600 Radom

Pani Doktor jest bardzo dokładna w tym co robi. Jak dotąd nigdy nie chybiła z leczeniem a jestem dość trudnym pacjentem (dużo chorób). Jeśli potrzeba, kieruje do innego specjalisty polecając przy tym dobrego lekarza. Jest też uprzejma. W razie potrzeby dodam że Pani Doktor jest też nefrologiem.
Opinia dodana przez: Mateusz

lekarz Grażyna Orlik-Królikowska

Internista, Rehabilitant

Piastowska 3 lok. 143
26-600 Radom

Z panią doktor zetknęłam się dwa razy w życiu w odstępie 20 lat i mam takie same wrażenia. Bardzo miły człowiek, sympatyczne podejście do pacjenta. Z efektów leczenia jestem zadowolona. Polecam.

lekarz Krzysztof Bocheński

Endokrynolog, Internista

NZOZ Przychodnia Specjalistyczna"Danuta Macierzyńska i Partnerzy -Lekarze"
OLSZTYŃSKA 33A
26-600 Radom

Wizyta trwała dłużej, niż była umawiana (patrząc na to co ile są umawiani pacjenci). Czułam się wysłuchana i dostalam odpowiedź na wszystkie pytania. Mimo, że to była wizyta prywatna, lekarz sam zachęcał do zapisania się na NFZ, co jest dodatkowym atutem, lekarz z powołania a nie dla pieniędzy. Jestem bardzo zadowolona tym bardziej, że wcześniej spotkałam się już z lekarzami, którzy nie zlecali badań, tylko wypisywali recepty. Tutaj był dokładny …

lekarz Jacek Kuta

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Radom,ul.Aleksandrowicza 5
26-617 Radom

Wspaniały lekarz fachowiec kompleksowe podejście, uprzejmy, tłumaczy wyniki badania, objaśnia chorobę jakie leczenie POLECAM
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Bożena Wrzosek

Biała 47
26-600 Radom

Z czystym sumieniem polecam tą specjalistke. Uprzejmą bezinteresowna pani doktor. Godna polecenia wszystko wyjaśni dokładnie bez nerwów i stresu.
Opinia dodana przez: Michał Czerwiński
Byłem jakiś czas temu pacjentem na oddziale wewnętrznym gdzie pracuje Pan dr Dąbrowski. Muszę przyznać, że byłem mile zaskoczony jego podejściem do mojego problemu. Jest to człowiek szalenie konkretny, a jednocześnie skrupulatny, potrafi pochylić się nad problemem z którym boryka się pacjent oraz obrazowo i zrozumiale wytłumaczyć istotę schorzenia. Mi pomógł w 100% myślę, że trzymając się jego zaleceń długo jeszcze nie zawitam w szpitalu.

lekarz Dorota Młodawska-Chołuj

Diabetolog, Internista

NSZOZ "Olsztyńska"
Olsztyńska 33 A
26-600 Radom

Nigdy jeszcze nie spotkałam tak merytorycznego, uprzejmego i cierpliwego lekarza🤔Lekarz, który chce Wyleczyć pacjenta, a nie tylko przepisać kolejne leki. Ogromna wiedza, aktualna- co ważne. Edukacja na temat choroby ok. 1,5 godziny. Zero pośpiechu i zbywania pacjenta. Jestem pod wrażeniem kultury zawodowej i etyki lekarskiej Pani doktor. Dziękuję!👍

lekarz Konrad Pajączkowski

NZOZ Falck Medycyna Przychodnia Lekarska
ul. Tytoniowa 2/6
Radom

Super kardiolog . Wykonuje komplety kardiologiczno - internistyczne w Poradni MÓJ LEKARZ RADOM , SKRAJNA 113 . Polecam .
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Anna Frydryk

Diabetolog, Internista

Radomski Szpital Specjalistyczny im. Dr Tytusa Chałubińskiego - opieka stacjonarna
ulica Giserska 21
26-610 Radom

lekarz Wiesław Droździkowski

Gastroenterolog, Internista

Przychodnia Specjalistyczna Lekarzy i Stomatologów
Żeromskiego 50
26-600 Radom

Polecam wszystkim. To bardzo dobry, miły, życzliwy i kompetentny lekarz. Żeby wszyscy tacy byli jak ten Pan:)

lekarz Jarosław Kosior

ulica Struga 54
26-600 Radom

Polecam wspaniały lekarz wart zaufania Wykonuje koronografie wszpitalu na Józefowie w Radomiu bardzo dobry lekarz

lekarz Tadeusz Kalbarczyk

Bursztynowa 6
26-604 Radom

Specjalista godny polecenia, konkretnie i rzeczowo podchodzi do sprawy przy czym potrafi podnieść na duchu i swoim miłym i spokojnym głosem ukoić nerwy i stres jaki niewątpliwe towarzyszy wizytą u lekarza. Trafnie stawia diagnozę przy czym nie straszy pacjenta co jest bardzo istotne. Polecam. Wspaniały Człowiek.
Opinia dodana przez: Jadwiga W. z Kozienic

dr n. med. Jolanta Buczyńska-Chyl

Internista, Nefrolog

Specjalistyczna Praktyka lekarska
ul.Mireckiego 10 "Nel-Med"
Radom

bardzo miła Pani Doktor która interesuje się pacjentem i potrafi wprowadzić pacjenta w wiadomości o chorobie Ma czas dla chorego .Ja osobiście zawdzięczam Pani Doktor nowe życie .Jestem bardzo wdzięczna .
Opinia dodana przez: Użytkownik zalogowany

lekarz Joanna Podgórska-Żytny

Padewska 1/32
26-600 Radom

Przemiła osoba, z humorem, bardzo rzeczowa. Potrafi wszystko dobrze wytłumaczyć. Polecam jak najbardziej.
Opinia dodana przez: Wosu

lekarz Marek Stankiewicz

Gastrolog, Internista

Kochanowskiego 56
26-600 Radom

Bardzo sympatyczny lekarz, dociekliwy, dopytuje o wszystko, ale też spokojnie tłumaczy co i jak. Polecam.
Opinia dodana przez: Paula