Centrum Medyczne CortenMedic
ul. Beliny Prażmowskiego 33A
Radom
Pierwszy raz w swoim życiu spotykam lekarza rodzinnego,który wita mnie z uśmiechem na twarzy🙂 Bardzo miła, sympatyczna,pomocna i jednocześnie profesjonalna lekarz. Kiedyś byłam świadkiem ,jak po korytarzu chodziła płacząca staruszka szukając pomocy u pielęgniarek i lekarzy,kto zareagował? własnie P. Dr Agnieszka Woźniak Jednak można 🙂Polecam P. Doktor i stawiam za wzór innym naburmuszonym kolegom😉
Radomska Stacja Pogotowia Ratunkowego
Tochtermana 1
Radom
Bardzo polecam do leczenia ortodontycznego zarówno dzieci, jak i młodzieży i dorosłych. Pani doktor zawsze podchodzi holistycznie do swoich pacjentów, wspiera ich leczenie, konsultując się z innymi specjalistami i przede wszystkim dopasowuje metodę leczenia do pacjenta, nie odwrotnie. Moi pacjenci są bardzo zadowoleni, a ja dziękuję za tę udaną współpracę logopedyczno - ortodontycznąi za zaufanie😀
Pani Doktor jest bardzo dokładna w tym co robi. Jak dotąd nigdy nie chybiła z leczeniem a jestem dość trudnym pacjentem (dużo chorób). Jeśli potrzeba, kieruje do innego specjalisty polecając przy tym dobrego lekarza. Jest też uprzejma. W razie potrzeby dodam że Pani Doktor jest też nefrologiem.
Piastowska 3 lok. 143
Radom
Z panią doktor zetknęłam się dwa razy w życiu w odstępie 20 lat i mam takie same wrażenia. Bardzo miły człowiek, sympatyczne podejście do pacjenta. Z efektów leczenia jestem zadowolona. Polecam.
NZOZ Przychodnia Specjalistyczna"Danuta Macierzyńska i Partnerzy -Lekarze"
OLSZTYŃSKA 33A
Radom
Wizyta trwała dłużej, niż była umawiana (patrząc na to co ile są umawiani pacjenci). Czułam się wysłuchana i dostalam odpowiedź na wszystkie pytania. Mimo, że to była wizyta prywatna, lekarz sam zachęcał do zapisania się na NFZ, co jest dodatkowym atutem, lekarz z powołania a nie dla pieniędzy. Jestem bardzo zadowolona tym bardziej, że wcześniej spotkałam się już z lekarzami, którzy nie zlecali badań, tylko wypisywali recepty. Tutaj był dokładny …
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Radom,ul.Aleksandrowicza 5
Radom
Wspaniały lekarz fachowiec kompleksowe podejście, uprzejmy, tłumaczy wyniki badania, objaśnia chorobę jakie leczenie POLECAM
Byłem jakiś czas temu pacjentem na oddziale wewnętrznym gdzie pracuje Pan dr Dąbrowski. Muszę przyznać, że byłem mile zaskoczony jego podejściem do mojego problemu. Jest to człowiek szalenie konkretny, a jednocześnie skrupulatny, potrafi pochylić się nad problemem z którym boryka się pacjent oraz obrazowo i zrozumiale wytłumaczyć istotę schorzenia. Mi pomógł w 100% myślę, że trzymając się jego zaleceń długo jeszcze nie zawitam w szpitalu.
NSZOZ "Olsztyńska"
Olsztyńska 33 A
Radom
Nigdy jeszcze nie spotkałam tak merytorycznego, uprzejmego i cierpliwego lekarza🤔Lekarz, który chce Wyleczyć pacjenta, a nie tylko przepisać kolejne leki. Ogromna wiedza, aktualna- co ważne. Edukacja na temat choroby ok. 1,5 godziny. Zero pośpiechu i zbywania pacjenta. Jestem pod wrażeniem kultury zawodowej i etyki lekarskiej Pani doktor. Dziękuję!👍
NZOZ Falck Medycyna Przychodnia Lekarska
ul. Tytoniowa 2/6
Radom
Super kardiolog . Wykonuje komplety kardiologiczno - internistyczne w Poradni MÓJ LEKARZ RADOM , SKRAJNA 113 . Polecam .
Radomski Szpital Specjalistyczny im. Dr Tytusa Chałubińskiego - opieka stacjonarna
ulica Giserska 21
Radom
Przychodnia Specjalistyczna Lekarzy i Stomatologów
Żeromskiego 50
Radom
Polecam wszystkim. To bardzo dobry, miły, życzliwy i kompetentny lekarz. Żeby wszyscy tacy byli jak ten Pan:)
Specjalista godny polecenia, konkretnie i rzeczowo podchodzi do sprawy przy czym potrafi podnieść na duchu i swoim miłym i spokojnym głosem ukoić nerwy i stres jaki niewątpliwe towarzyszy wizytą u lekarza. Trafnie stawia diagnozę przy czym nie straszy pacjenta co jest bardzo istotne. Polecam. Wspaniały Człowiek.
Specjalistyczna Praktyka lekarska
ul.Mireckiego 10 "Nel-Med"
Radom
bardzo miła Pani Doktor która interesuje się pacjentem i potrafi wprowadzić pacjenta w wiadomości o chorobie Ma czas dla chorego .Ja osobiście zawdzięczam Pani Doktor nowe życie .Jestem bardzo wdzięczna .