Strzelce Opolskie
Pani doktor jest bardzo doświadczoną, kompetentną lekarką i stawia trafne diagnozy. Właściwie kieruje leczeniem pacjenta, udziela zrozumiałych informacji dotyczących stanu zdrowia. Posiada tzw. intuicję zawodową. Bardzo poważnie traktuje to co robi, więc jeśli chcemy ją prosić o pomoc, trzeba wykazać się odpowiedzialnością i sumiennością w trakcie leczenia.
Strzelce Opolskie
Pani Doktor jest kompetentna, skuteczna, wyrozumiała, jasno i zrozumiale tłumaczy zalecenia i sposób leczenia. Świetny kontakt telefoniczny z rodziną, cierpliwa i uprzejma. Trafiłem do szpitala w ciężkim stanie. Dzięki Pani Doktor cieszę się życiem i jestem na drodze do całkowitego powrotu do zdrowia. Każdemu pacjentowi życzę tak fachowej opieki. Za wszystko serdecznie Pani dziękuję.
Powstańców Śląskich 3 lok. 52
Strzelce Opolskie
Świetny lekarz, bardzo dobrze się mną zajął, ekspresowe rtg, doradził i przepisał dobre leki. POLECAM !
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "CYPRIAN-MED" - CENTRUM NEUROPSYCHIATRII
os. Piastów Śląskich 20
Strzelce Opolskie
Byłam pacjentką doktora Krzemińskiego. Niestety moje doświadczenie było bardzo negatywne. Lekarz nie wysłuchał szczegółowo moich objawów i zbagatelizował moje problemy przepisał leki, które można samemu kupić w aptece. Stwierdził również że to nie jego problem tylko pacjenta. Nie polecam i to bardzo.
Nieuprzejmy, traktuje pacjenta jak zło konieczne, na złe samopoczucie (osłabienie, bóle mięśniowe) polecił wziąć tabletki przeciwbólowe i chodzić do pracy. Sugeruje, że pacjent kłamie i próbuje wyciągnąć lewe L4. Na pewno nigdy więcej do tego pana nie pójdę. Nie jestem jedyną osobą, która w taki sposób została potraktowana.
Zielona 5
Strzelce Opolskie
Nie prawdopodobnie nie uprzejmy lekarz. Posługujący się tytułem naukowym, za którym nie idzie profesjonalizm i dbałość o dobro pacjenta. Jest bardzo bezczelny, nieempatyczny, nie kompletny, bo w karcie pacjenta była wyraźna informacja z pogotowania na co pacjentka jest uczulona, mimo to lekarz wypisał lek z listy na które jest uczulona. Ponad to bardzo przedmiotowo traktuje pacjenta oraz rodzinę pacjenta. Okres świąteczny traktuje jako powód wypisania pacjenta do domu nie biorąc …
Strzelce Opolskie
Nie warto pisać!! Zarozumiały narcyz ,złośliwy i mściwy wybitnie nieuprzejmy. Niekoleżeński nie potrafi stworzyć dobrej atmosfery w zespole , którym kieruje. Wiedzę i fachowość pewnie posiada ale cechy charakteru stwarzają ,że jest gościem wysokiego ryzyka.
Oś.Piastów Śl. 7/19