Strzelce Opolskie

dr n. med. Sławomir Tubek

Krakowska 36
47-100 Strzelce Opolskie

Niesamowity lekarz, zawsze stawia trafną diagnozę,bardzo słucha pacjenta i zadaje mnóstwo pytań by niczego nie pominąć w diagnozie,wszystko dokładnie wyjaśni,odpowie profesjonalnie nawet na najdziwniejsze pytanie.Nie znamy lepszego lekarza.

lekarz Aleksandra Kusińska

47-100 Strzelce Opolskie

Miła, uprzejma, ma czas dla pacjenta, wszystko powoli tłumaczy. Oby więcej takich lekarzy w szpitalu. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Ula

lekarz Stanisław Skubis

Okrężna 55
47-100 Strzelce Opolskie

Bardzo dobry lekarz, zawsze stawia trafną diagnozę,bardzo słucha pacjenta i zadaje pytania by niczego nie pominąć w diagnozie,wszystko dokładnie wyjaśni,odpowie profesjonalnie nawet na najdziwniejsze pytanie.Bardzo polecam tego lekarza.

lekarz Iwona Sikorska-Żurawel

47-100 Strzelce Opolskie

Rzeczowa i do tego wyjątkowo sympatyczna. Nie idzie na skróty i nie lekceważy pacjenta. Lekarz z powolania ;)

lekarz Mariola Adamska-Cholaś

Internista, Radiolog

47-100 Strzelce Opolskie

Pani doktor jest bardzo doświadczoną, kompetentną lekarką i stawia trafne diagnozy. Właściwie kieruje leczeniem pacjenta, udziela zrozumiałych informacji dotyczących stanu zdrowia. Posiada tzw. intuicję zawodową. Bardzo poważnie traktuje to co robi, więc jeśli chcemy ją prosić o pomoc, trzeba wykazać się odpowiedzialnością i sumiennością w trakcie leczenia.
Opinia dodana przez: Magda

Grzegorz Mainka

46-053 Strzelce Opolskie

Zdecydowanie polecam jako kompetentnego i miłego (dziś coraz rzadsze zjawisko) lekarza.

lekarz Izabela Andrecka

Diabetolog, Internista

47-100 Strzelce Opolskie

Pani Doktor jest kompetentna, skuteczna, wyrozumiała, jasno i zrozumiale tłumaczy zalecenia i sposób leczenia. Świetny kontakt telefoniczny z rodziną, cierpliwa i uprzejma. Trafiłem do szpitala w ciężkim stanie. Dzięki Pani Doktor cieszę się życiem i jestem na drodze do całkowitego powrotu do zdrowia. Każdemu pacjentowi życzę tak fachowej opieki. Za wszystko serdecznie Pani dziękuję.
Opinia dodana przez: Andrzej Jasiński

lekarz Rafał Lewicki

Powstańców Śląskich 3 lok. 52
47-100 Strzelce Opolskie

Świetny lekarz, bardzo dobrze się mną zajął, ekspresowe rtg, doradził i przepisał dobre leki. POLECAM !
Opinia dodana przez: Julia

lekarz Marek Skrzypulec

Internista, Reumatolog

Topazowa 6
47-100 Strzelce Opolskie

Ten pan to nieporozumienie , nie pisze celowo lekarz bo chyba nie powinien mieć prawa wykonywania zawodu za swoj lekceważący stosunek do Chorych ludzi.

lekarz Ryszard Krzemiński

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "CYPRIAN-MED" - CENTRUM NEUROPSYCHIATRII
os. Piastów Śląskich 20
47-100 Strzelce Opolskie

Byłam pacjentką doktora Krzemińskiego. Niestety moje doświadczenie było bardzo negatywne. Lekarz nie wysłuchał szczegółowo moich objawów i zbagatelizował moje problemy przepisał leki, które można samemu kupić w aptece. Stwierdził również że to nie jego problem tylko pacjenta. Nie polecam i to bardzo.
Opinia dodana przez: Emila

lekarz Marek Dekiel

Oś Powstańców Śl. 9/45
47-100 Strzelce Opolskie

Nieuprzejmy, traktuje pacjenta jak zło konieczne, na złe samopoczucie (osłabienie, bóle mięśniowe) polecił wziąć tabletki przeciwbólowe i chodzić do pracy. Sugeruje, że pacjent kłamie i próbuje wyciągnąć lewe L4. Na pewno nigdy więcej do tego pana nie pójdę. Nie jestem jedyną osobą, która w taki sposób została potraktowana.

dr n. med. Andrzej Wittek

Gastroenterolog, Gastrolog

Zielona 5
47-100 Strzelce Opolskie

Nie prawdopodobnie nie uprzejmy lekarz. Posługujący się tytułem naukowym, za którym nie idzie profesjonalizm i dbałość o dobro pacjenta. Jest bardzo bezczelny, nieempatyczny, nie kompletny, bo w karcie pacjenta była wyraźna informacja z pogotowania na co pacjentka jest uczulona, mimo to lekarz wypisał lek z listy na które jest uczulona. Ponad to bardzo przedmiotowo traktuje pacjenta oraz rodzinę pacjenta. Okres świąteczny traktuje jako powód wypisania pacjenta do domu nie biorąc …
Opinia dodana przez: KK

lekarz Dariusz Zwoliński

Gastrolog, Internista

47-100 Strzelce Opolskie

Nie warto pisać!! Zarozumiały narcyz ,złośliwy i mściwy wybitnie nieuprzejmy. Niekoleżeński nie potrafi stworzyć dobrej atmosfery w zespole , którym kieruje. Wiedzę i fachowość pewnie posiada ale cechy charakteru stwarzają ,że jest gościem wysokiego ryzyka.

lekarz Katarzyna Filarska-Michalik

lekarz Anna Jendrosek