dr n. med. Ryszard August

Internista, Nefrolog

Centrum Dializ Fresenius
ulica Willowa 11
42-400 Zawiercie

Jeszcze tak życzliwego lekarza w swoim życiu nie spotkałam a mam już 48 lat. Perełka w dzisiejszych czasach.

lekarz Beata Gola-Wałek

ulica Łamana 17
42-400 Zawiercie

Z czystym sumieniem polecam dr. Beata Gola-Wałek Pełen profesjonalizm, wiedza i siła spokoju i umiejętność wytłumaczenia mi przebiegu choroby, spowodowały, że po 30 minutach rozmowy z p. doktor jestem spokojny o zdrowie żony
Opinia dodana przez: Czyż

dr n. med. Jarosław Kulej

Słowackiego 30
42-400 Zawiercie

Wspaniały lekarz ,uprzejmy,prawdziwy lekarz z powołania.Polecam tego lekarza jeżeli zależy komuś na dobrej diagnozie i leczeniu.
Opinia dodana przez: Wieslawa

lek. med. Rafał Nowak

Zespół Prywatnych Gabinetów Lekarskich NZOZ
ul.Polska 46c
Zawiercie

Dziękuję za poradę 9 sierpnia . Po miesiącu jest OK .Pokażę się do kontroli za dwa miesiące . Pozdrawiam .
Opinia dodana przez: kazimierz stępniewski

Joanna Kowalik-Karoń

Zawiercie

Jest uprzejma,kompetentna,poświęcająca dużo czasu pacjentowi,dokładnie bada pacjenta,zaangazowana, ciepła, życzliwa.

lekarz Piotr Jankiewicz

Chirurg ogólny, Internista

Jurajskie Centrum Medyczne
11 Listopada 2-4
42-400 Zawiercie

godny polecenia, prawdziwy lekarz z powołania

lekarz Sergiusz Lendor

Pomrożycka 17
42-400 Zawiercie

Mega miły empatyczny człowiek. Konkretny wywiad i konkretne podejście do pacjenta. Ja szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Dawid

lekarz Antoni Błaszak

Gastrolog, Internista

42-400 Zawiercie

Lekarz Antoni B. bardzo miły i kompetentny. Leczę się od wielu lat u gastrologów i żaden nie dotknął mi miejsc bolących tzn. brzucha . Pan doktór oprócz wywiadu z pacjentem odpowiedział na wszystkie pytania i wątpliwości, wydrukował szczegółowe zalecenia a przede wszystkim zbadał . Lekarz godny polecenia .
Opinia dodana przez: Mirosława

lekarz Zbigniew Majcher

Przychodnia Rejonowo-Specjalistyczna
Józefa Piłsudskiego 80
42-400 Zawiercie

Nie bardzo rozumiem skąd takie negatywne opinie. Podejście lekarza może jest specyficzne, ale lekarz ma być fachowcem, a ten lekarz nim jest. Ja w ciągu kilku wizyt, które w ostatnich latach odbyłem może raz poczułem, że pan doktor mnie olewa ale nie olewał mojego zdrowia. Konkretny fachowiec, który szuka i docieka. Nie przepisuje na siłę leków. Przeprowadza wywiad aby wyeliminować inne przyczyny "anomalii". W mojej opinii lepszy i konkretniejszy fachowiec …

lekarz Danuta Korwin-Piotrowska

Zegadłowicza 3/1
42-400 Zawiercie

Pani jaśnie doktor, po pierwsze nie zna przepisów ponieważ gada bzdury o rejonizacji, którą zniesiono 1 marca 2011 roku. Pacjent ma prawo wyboru przychodni do której się zgłasza. Lekceważy pacjenta, ma problem że żona z córką na NOCh przyjechały o 22. Jest opryskliwa i nie miła. Może czas zmienić zawód, bo chyba za karę pani pracuje. Szkoda słów i czasu. Szkoda że nie ja byłem z córką bo bym jej …
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Arkadiusz Krupowies

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

42-400 Zawiercie

Lekarz niekompetentny, zero jakiejkolwiek kultury i empatii do drugiego człowieka. Przyszłam z problemem pojawiających się pajączków i mocno widocznych żył. Jestem młodą osobą, u mnie w rodzinie jest to genetyczne, dlatego chciałam zacząć przeciwdziałać na wstępie pojawiających się zmian. Lekarz zlekceważył mnie.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Arkadiusz Kocot

Chirurg ogólny, Internista

Przychodnia Lekarska Medycyny Rodzinnej i Specjalistycznej
ulica Batalionów Chłopskich 10
42-427 Zawiercie

arogancki,nie polecam tłumaczenie choroby i leczenie oceniam ma 1. zaufanie do kompetencji 1.poświęcony czas 1,godny polecenia 0

lekarz Zbigniew Rok

42-400 Zawiercie

Byłam na zabiegu kolonoskopii, który wykonywał pan Rok. Zero rozmowy, przed badaniem ani po. Do pacjentów odnosi się z pogardą i tonem „po cu w ogóle przyszedłeś”. Jestem w szoku, że pracodawca zatrudnia taką osobę mając taki wybór lekarzy naprawdę z powołaniem.

lekarz Bożena Mrugała-Przybyła

ZAKŁAD LECZNICTWA AMBULATORYJNEGO
PIŁSUDSKIEGO 80
42-400 Zawiercie

Omijać ta Panią szerokim łukiem. Brak empatii i podejścia do pacjenta. Informowanie pacjenta, że nie jest się w stanie wystawić recepty tylko dlatego, że jest się przeciążonym pracą i wysyłać go do lekarza rodzinnego to skandal. Proponuję zmniejszyć ilość etatów lub zrezygnować z pracy na NFZ skoro to taki trud i poświęcenie.
Opinia dodana przez: Kamil

lekarz Sylwia Gruca-Sikora