Trafiłem na tego Pana po wypadku na motocyklu z uszkodzoną ręką i nogą. Nawet mnie nie obejrzał tylko wysłał na RTG o które musiałem (uwaga!) POPROSIĆ! gdyż Pan doktor chyba na to nie wpadł, i tutaj cytuję "skoro Pan sam wszedł do gabinetu, to znaczy że jest dobrze". Ale nie, nie było dobrze. Pan doktor był bardzo wulgarny i niemiły. Ciągle na wszystko narzekał. Nawet nie wypisał zwolnienia lekarskiego. Czułem, że nic z tego nie będzie. Udałem się do innego szpitala gdzie potraktowano mnie w należyty sposób. Usztywniono złamaną rękę i naderwany staw skokowy. Ten człowiek nie powinien być lekarzem! Jeśli zobaczycie na drzwiach gabinetu, to omijajcie z daleka. Skąd więc niektóre pozytywne opinie? To proste. Albo sam Pan doktor je pisze albo ktoś znajomy. Po znajomości na pewno Pan doktor inaczej traktuje.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Trafiłam do doktora Maja ze skomplikowanym złamaniem ręki. Doktor wykazał się zrozumieniem, opanowaniem i świetnymi kwalifikacjami. Rękę złożył po mistrzowsku, zrosła się świetnie i pomimo, że wielu lekarzy przestrzegało, że może nie być do końca sprawna (wiek, ciężkie złamanie z przesunięciem łokcia) - po zdjęciu gipsu jest w naprawdę dobrej kondycji. Bardzo dziękuję!
Jeden z gorszych lekarzy na jakich trafiłam. Doznałam urazu stawu skokowego, niestety chirurg z mojej przychodni był w tym dniu na urlopie a ból dawał się bardzo we znaki. Od lekarza pierwszego kontaktu dostałam skierowanie na Dąbrowski SOR. Pojechałam. Jeżeli chodzi o sam kontakt z ratownikami przed wizytą u pana doktora był na 5 i to z plusem. Po wejściu do gabinetu opowiedziałam lekarzowi jeszcze raz wszystko ( pomijam fakt że miał wszystko NAPISANE przez ratownika na karcie przyjęcia) na co pan doktor powiedział "Idzie pani na RTG " choć …
Jeden z gorszych lekarzy na jakich trafiłam.
Po wejściu do gabinetu opowiedziałam lekarzowi jeszcze raz wszystko ( pomijam fakt że miał wszystko NAPISANE przez ratownika na karcie przyjęcia) na co pan doktor powiedział "Idzie pani na RTG " choć na karcie przyjęcia bykiem i drukowanymi literami jest napisane PACJENTKA W CIĄŻY. Oczywiście nie zgodziłam się na badanie rtg, bo widziałam że lekarz nie musi robić rtg a może sam zrobić usg ,które w ciąży jest dozwolone. Lekarz stwierdził że wydziwiam ( to raz) później usłyszałam " Jest pani gruba więc to dlatego" ( szczyt chamstwa wręcz, bo to że może mam lekką nadwagę to moja sprawa a pan doktor mógł to trochę mniej chamsko powiedzieć) po czym na koniec pan doktor stwierdził, że kostka jest cała i nie potrzebnie zajmuje mu czas... Wyszłam trzaskając drzwiami.
Lekarz chamski, bezczelny i niekompetentny. Nie chce mu się zrobić usg choć to jego obowiązek...
Pomijam w ogóle fakt że się przewróciłam podczas upadku i urazu stawu skokowego a będąc w ciąży każdy upadek jest groźny. Pan doktor nawet nie spytał się czy czuje ruchy dziecka czy coś się dzieje... W ogóle pominął ten fakt choć wydaje mi się że powinien chociaż wezwać ginekologa aby zrobił usg.. Nawet ratownik tak sugerował w obecności lekarza na co lekarz stwierdził żebym poszła do swojego lekarza i nie zawracała głowy...
Moge tylko potwierdzic poprzednie opinie,ze dla wielu jak i dla mnie - to najgorszy lekarz jakiego spotkalem w zyciu!!!.Jego zachowanie zostalo zgloszone juz do NFZ, Szpitala, w ktorym pracuje oraz do rzecznika odpowiedzialnosci zawodowej. Arogancki, chamski, pacjentow traktuje jak smieci i tak sie do nich odnosi!!!Nie powinien byc lekarzem!!! Posluguje sie pieczatka bez prawa wykonywania zawodu!
Miałam nieszczęście spotkać tego lekarza na SOR-ze w Dąbrowie Górniczej. Jest to najgorszy "lekarz" jakiego spotkałam na swojej drodze. Jego sposób podejścia do pacjenta jest karygodny!Nazywanie pacjentów "trzodą chlewną" a "udzielanie pomocy"(w jego przypadku to akurat brak udzielania jakiejkolwiek pomocy) hurtownią to sposób traktowania chorych ludzi, czasem w ciężkim stanie. Totalny brak empatii, zero pomocy, agresja słowna i żal do całego świata o to , że musi tam pracować- to wszystko cechuje tego "lekarza". Przyszłam z bólem brzucha, nie zostało wykonane nawet usg, po czym odesłano mnie do domu bez udzielenia żadnej pomocy. Zostałam zmuszona do wykonania badania usg prywatnie i okazało się , że problem jednak jest i to całkiem poważny!Odradzam wszystkim tego bezczelnego, niekompetentnego, chamskiego, grubiańskiego "lekarza"!
Zwykły burak. Mój syn misl watpliwą przyjemność spotkac sie z tym panem na pogotowiu. Zero wyrozumiałości dla dziecka. Burak do kwadratu. Zdala od takich lekarzy.
według mnie lekarz jest lekarzem, ale jak leczy, to trudno stwierdzic. Hmmm.... powierzyłem mu zabieg chirurgiczny i szybko się z nim uporał, naprawdę ekspresem. Moja teściowa Krysia M. jest zdania, że było solidnie i skutecznie, tylko sama nie wie co. A według mnie warto !
nigdy więcej ! zwykły burak! obrażony na cały świat że musi pracować to jest do cholery jego obowiązek za to mu płacą ! Nie polecam nikomu spotkać na drodze tak nie uprzejmej osoby !
rewelacyjny lekarz, opanowany, potrafi z każdym sie dogadac uprzejmy dla wszystkich a nie jak niektórzy
bardzo dobry lekarz,kompetentny,wykształcony. Świetny chirurg, pracuje także w pogotowniu,potrafi uratować życie.