lekarz Iwona Gołda-Gocka

Onkolog

1,9
1,9
1,8

Przez 12 lat Pani Doktor opiekowała się moją mamą z ogromnym zaangażowaniem, profesjonalizmem i sercem. Zawsze była uprzejma, życzliwa i pełna szacunku – zarówno wobec pacjenta, jak i rodziny. Wyróżnia ją wnikliwość oraz konkretne, rzeczowe podejście do problemów zdrowotnych. Każdą sytuację analizowała dokładnie i z uwagą, a przy tym potrafiła jasno i spokojnie wyjaśnić wszystkie wątpliwości. Dzięki temu czuliśmy się zaopiekowani i bezpieczni. Pani Doktor jest osobą godną pełnego zaufania. Nigdy nie bagatelizowała problemów, zawsze słuchała i poświęcała czas, by pomóc zrozumieć stan zdrowia oraz możliwe rozwiązania. Jej empatia i …

Pani Doktor jest osobą godną pełnego zaufania. Nigdy nie bagatelizowała problemów, zawsze słuchała i poświęcała czas, by pomóc zrozumieć stan zdrowia oraz możliwe rozwiązania. Jej empatia i profesjonalizm dawały nam poczucie spokoju nawet w trudnych momentach.
Jesteśmy ogromnie wdzięczne za te wszystkie lata opieki. Będzie nam bardzo brakować Pani Doktor na oddziale, ale pozostanie w naszej pamięci jako lekarz z powołania i wspaniały człowiek.
Pozdrawiam serdecznie.

Pani doktor niestety traktuje pacjentów w sposób fatalny, w przeciwieństwie do pozostałych lekarzy w WCPiT. Nigdy nie zapomnę sytuacji, gdy moja umierająca mama stała pod jej gabinetem, prosząc o leki przeciwbólowe, a Pani doktor, nawet na nią nie spojrzawszy, rzuciła jedynie, że ona też musi kiedyś odpocząć i że przyjdzie później. Innym razem kazała mojej mamie czekać cały dzień na izbie przyjęć tylko po to, by o godzinie 19 (mama była umówiona na wizytę kontrolną rano) powiedzieć, że musi zostać położona na oddział. Gdy mama zapytała, czy może choć na …

Innym razem kazała mojej mamie czekać cały dzień na izbie przyjęć tylko po to, by o godzinie 19 (mama była umówiona na wizytę kontrolną rano) powiedzieć, że musi zostać położona na oddział. Gdy mama zapytała, czy może choć na chwilę pojechać do domu, aby się spakować, Pani doktor odpowiedziała, że albo kładzie się od razu, albo nie zostanie przyjęta.

Jeśli nie prokurator, to przynajmniej mam nadzieję, że karma Panią dosięgnie. Jest Pani w kompletnie złym zawodzie. Pracuje Pani z pacjentami, z których większość jest w stanie terminalnym, a nie ma Pani ani za grosz empatii – ani dla nich, ani dla ich rodzin.

Negatywne opinie jak najbardziej zasadne. Pani potraktował mojego Ojca w fatalny sposób. Jego stan był trudny ale jechał do szpitala z nadzieją na leczenie bo taką miał opinię z konsylium. Ta nadzieja została mu szybko odebrana a sposób w jaki to zrobiono to połączenie straszenia (albo hospicjum albo wyląduje na ulicy) z brakiem jakiejkolwiek empatii. W rozmowie Pani nie pozwoliła dojść do głosu nie tylko mnie ale także mojemu ojcu. Po tym przeżyciu zupełnie się podłamał stracił jakakolwiek chęć do życia i zmarł niedługo potem. Osoba absolutnie nie powinna mieć bezpośredniego kontaktu z pacjentem

Nie polecam tej Pani, nie zasługuje żeby nazywać ją lekarzem. Jest chamska, nie potrafi odpowiedzieć na zadawane pytania tylko straszy, przez brak kompetencji tej kobiety, pacjent ma odkładaną chemię już któryś raz z kolei bo zawsze czegoś brakuje lub nie ma skierowania wystawionego. Proponuję zmienić pracę jak ta nie odpowiada.

Podtrzymuję opinie wcześniejszych ludzi którzy borykali się z chorobą najbliższych. Dr Gocka Gouda nie ma za grosz powagi oraz szacunku do powagi sytuacji jaką przechodzi rodzina oraz sam pacjent , w dzień przyjęcia była arogancka i opryskliwa obarczając mnie ze tata nikt się wcześniej nie opiekował. Zarzuciła mi osobiście że tata jest odwodniony przezemnie oraz nie powinien mieszkać sam. Pacjent z miedzybloniakiem opłucnej był w doskonałej kondycji dotychczas a jego stan diametralnie zmienił się kilka dni przed podaniem chemii, 25 trafil na oddział a 02 już odbierałem akt zgonu. Tata …

pacjent , w dzień przyjęcia była arogancka i opryskliwa obarczając mnie ze tata nikt się wcześniej nie opiekował. Zarzuciła mi osobiście że tata jest odwodniony przezemnie oraz nie powinien mieszkać sam. Pacjent z miedzybloniakiem opłucnej był w doskonałej kondycji dotychczas a jego stan diametralnie zmienił się kilka dni przed podaniem chemii, 25 trafil na oddział a 02 już odbierałem akt zgonu. Tata tak bardzo chciał żyć , czekał na podanie leku. Pomimo że pacjet był świadomy trzeba mu dawać do końca nadzieję a ona ją ustnie odbiera przy pacjencie.

Trafiliśmy do poradni onkologicznej w której przyjmowała Pani doktor, Pani Doktor wyjaśniła wszytko dokładnie, wizyta była długa, stan taty był ciężki ale Pani doktor podeszła do niego z empatią, nie kłamała i szczerze powiedziała jak jest, ale mimo wszystko dała nadzieję na leczenie, dokładnie powiedziała co może się dziać i jak może się czuć w najbliższym czasie. Tata trafił na oddział i niestety nie udało mu się z niego wyjść ... Pani doktor była wtedy na oddziale, zadzwoniła do nas w nocy i mimo godziny pozwoliła przyjechać się pożegnać, zajęła się tatą z należytą starannością i pozwoliła odejść bez bólu, do rodziny pacjenta podeszła z ogromną empatią. Nie rozumiem negatywnych opinii ponieważ przez całą drogę jaką ostatnio przeszliśmy z nowotworem bliskiej osoby, była jednym z najlepszych lekarzy na naszej drodze.

Jak czytam te opinie to mam wrażenie że o inna osobę chodzi. Pani doktor miała czas dla nas, wszystko wyjaśnione, zlecone badania. Naprawdę polecam

Mój tato zmarł...Wiem, że nowotwór na który chorował nie daje szans, ale myślę, że przez opieszałość pani Gołdy tata miał tego czasu mniej.. Wszystkie negatywne opinie są prawdziwe-brak czasu, empatii, opędzanie się od rodziny jak od natrętnej muchy. Myślę, że u taty mogła Pani jeszcze coś zrobić- gdyby tylko raczyła Pani zrobić to wcześniej. Mam o to ogromny żal.

Niestety wszystkie to opinie to szczera prawda. Nic dodać nic ująć. Ma ludzi gdzieś. Nie wywiązuje się z obowiązków, wiecznie trzyma do ostatniej godziny. Ja rozumie że dużo pacjentów jest codziennie, ale inni lekarze na oddziale jakoś szybciej wszystkich załatwiają i można iść do domu, a u Pani Doktor Gołdy zawsze wszystko na sam koniec. Nie życzę jej źle bo też jest tylko człowiekiem, ale życzę żeby też tak siedziała i czekała na to żeby łaskawie dostać lek czy skierowanie na badanie i nie jeden raz tylko za każdym razem, …

Nie życzę jej źle bo też jest tylko człowiekiem, ale życzę żeby też tak siedziała i czekała na to żeby łaskawie dostać lek czy skierowanie na badanie i nie jeden raz tylko za każdym razem, bo tak jest za każdym razem.

wszystkie złe opinie to niestety prawda. Taka osoba nie powinna mieć zgody na wykonywanie zawodu lekarza. Brak słów by opisać, jak potraktowała moją rodzinę.