niekompetentna, niemiła, do pacjentki podchodzi z wielką niechęcią i niezdecydowaniem, samo zwykłe rutynowe badanie u tej pani doktor daleko odbiega od normy. Chodzę do innego lekarza, mężczyzny, gdzie badanie ani nie jest krępujące i przebiega w miłej atmosferze. Pani doktor ani nie tłumaczy co i jak, no bo po co, a jej diagnozy są jak najbardziej nie sprawdzone i błędne.
U Pani dr pojawiłam się trzy lata temu z silnymi bólami miesiączkowymi. Po rutynowej kontroli, bardzo nieprzyjemnej zresztą, (która w założeniu Pani dr zmierzać miała ku udowodnieniu, że histeryzuję i niepotrzebnie zajmuję Jej czas) zdiagnozowana została torbiel na jajniku. Niestety przepisana na szybko kuracja nie przyniosła pozytywnych rezultatów - dziś jestem po dwóch operacjach: włókniaka w piersi i usunięcia torbieli wielkości 8 cm! Dodam, że mam 27 lat i jeszcze nie rodziłam. Pani dr pomimo faktu, że leczyła parę lat temu moją mamę, która miała zdiagnozowaną endometriozę i pomimo moich wyraźnych sygnałów na ten temat nie skorelowała moich objawów z tą chorobą. Może dlatego, że nie miała czasu, żeby posłuchać. Stanowczo odradzam wizytę u Pani dr osobom, które wymagają interwencji sprawnego ginekologa, który umie potraktować problem poważnie.
Czy ktoś wie w jakim szpitalu pracuje pani dr Latoch? Będę bardzo wdzięczna za informację.
Czy ktoś wie w jakim szpitalu pracuje pani dr Latoch?
Będę bardzo wdzięczna za informację.
Niekompetencja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po prostu!
Niekompetencja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po prostu!
polecam innym pacjentkom fachowa obsługa i miła atmosfera w gabinecie
polecam innym pacjentkom fachowa obsługa i miła atmosfera w gabinecie
Jest to osoba ,która podchodzi do każdej pacjentki z dużym zaangażowaniem.W przystępny sposób,tłumaczy dlaczego i jak będzie przeprowadzony zabieg lub operacja.Mam do pani doktor Latoch 100% zaufania.
Dr Latoch jest bardzo niesympatyczna, nie poświęca czasu żeby wytłumaczyć pacjentce istotę jej dolegliwości, w zimny, arogancki sposób przekazuje pacjentce w jaki sposób ma zamiar ją leczyć. Bardzo się spieszy. Trafiłam na nią przypadkowo w szpitalu, nikomu nie polecam. Lekarz kompletnie nie godny polecenia i zaufania!!
bardzo miła pani doktor korzystam z jej porad i leczenia od 11 lat
bardzo miła pani doktor korzystam z jej porad i leczenia od 11 lat