Zgłaszam się z problemem a szanowna pani doktor nic z tym nie robi. Mówię że mam problemy z uchem i niedawno przeszłam infekcję - nawet nie raczyła spojrzeć mi do ucha. Zadaję pytanie a w odpowiedzi dostaje uśmiech i nic więcej. Czego się dowiedziałam? Niczego. Zero kompetencji. Zero profesjonalizmu i zero empatii. Jeszcze zgłoszę to do izby lekarskiej.
Wizyta była konkretna. Widać zaangażowanie ,aby pomoc mi w wyleczeniu moich dolegliwości . Liczę że na wizycie kontrolnej odnotowana będzie poprawa.
Świetny lekarz, uratowała mi ucho przed utratą słuchu - mimo tłumaczeń innych lekarzy że taka niestety budowa ucha i nigdy z nim nie będzie dobrze. Wystarczył miesiąc intensywnego leczenia i to wszystko w ramach NFZ, nie dołożyłam prywatnie ani złotówki. Jestem Jej bardzo wdzięczna i polecam każdemu.
Polecam jak najbardziej. Dobre podejście, nie bagatelizuje objawów. Stara się znaleźć przyczynę i wyleczyć. Dba o dobro pacjenta.