lekarz Izabela Sagańska

2,1
2,1

Tragedia ,byłam w przychodni na ulicy Dworcowej ,po 4,5 godzinach oczekiwania na przyjęcie ( byłam pół godziny przed czasem przyjmowania),zostałam przyjęta Pani doktor nawet nie spojrzała na badanie rezonansu ,tylko na opis . Stwierdziła że nic mi nie jest ,a plecy bolą bo mam skrzywienie kręgosłupa i nie wymaga to leczenia .Szkoda czasu ma wizytę ..nie polecam

Pani doktor była miła i profesjonalna,odpowiedzi były żeczowe i zrozumiałe , dobrze dobrane leki i skierowanie na dalsze badania 😀

Witam!!! Byłam dzisiaj u Pani Sagańskiej pierwszy raz i moja opinia nie polecam mam od roku problem z kręgosłupem i nie mogę dzwigać . Siedzialam 1,5 godziny czekając na wizytę a w gabinecie 5 minut i dostałam tylko przeciwbólowe tabletki i skierowanie na Rez. gdy poprosiłam o zwolnienie usłyszałam ze na to się nie dostaje l4 i nie ma przeciwskazań abym mogła wrócić do pracy gdzie w pracy dużo dzwigamy ciężkich towarów. Gratulacje i oklaski dla Pani doktor napewno juz więcej tam nie wrócę i nie polecam nikomu takiego lekarza. Pozdrawiam

Wspaniała Pani doktor, od razu postawiona diagnoza, cierpliwie i wyczerpująco wyjaśniła wszystkie kwestie związane z chorobą, metodami leczenia i operacją, bardzo miła, poświęcająca czas i uwagę choremu, a przede wszystkim świetny fachowiec.

Dziś byłem po raz pierwszy u Pani dr i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Pani dr przeczytała i przeanalizowała wszystkie dostarczone badania wykonane prze zemnie komercyjnie i jak żaden inny prywatny neurolog (byłem u trzech, w tym prof z Poznania-porażka) wystawiła skierowanie na diagnostykę szczególową i leczenie do szpitala. Potwierdziła tym samym to o czym słyszałem od kilku osób z "branży", że mój przypadek bezwzględnie nadaje się na obserwację szpitalną. Pani Doktor - dziękuję ;)

Pani Doktor - dziękuję ;)

Stary gdakający śmietnik, który już dawno powinien zejść ze sceny. Zero jakiejkolwiek wiedzy, chamstwo i arogancja. Omijajcie wiedźmę z daleka, jeżeli szanujecie swój czas i zdrowie, bo akurat to jest ostatnie co tą raszplę obchodzi. Czemu tacy ludzie dalej utrzymują posady?! Won!

Wredne, stare babsko, które nie ma żadnego pojęcia o leczeniu i empatii wobec pacjentów., których traktuje gorzej niż szmaty do podłogi. Pani doktor brakuje nie tylko serca, ale i mózgu.

Totalny brak empatii i wiedzy. Pomylila porazone strony ciala u pacjenta po udarze. Nie byla w stanie wpasc na prosty wniosek, ze krwiak powstal po wenflonie. Osoba z bardzo niska inteligencja emocjonalna lub ogromnyn kmpleksem. Pani doktor zdecydowanie powinna przejsc na emeryture.

Ja oceniam Panią doktor jako kompetentną i dobrą lekarz , miałem z tą Panią kilka razy wizytę w przychodni i zawsze byłem zadowolony zleciła drobiazgowe badania , łącznie z rezonansem magnetycznym całego kręgosłupa , dziękuję Pani doktór za troskliwą opiekę.!!!

miałam dzis do czynienia z pania saganska,potworem a nie pania,hamstwo i brak wiedzy i zero sumienia to hamowate babsko które nie pomaga tylko szkodzi na oddziale neurologi w Gorzowie WLKP i jak jest tam na dyzurze ludzie moga umrzec a ten niBY pseudo lekarz siedzi w swojej dyzurce i nawet nie ruszy swojej d.... jak sie błaga o pomoc ,po prostu skandal ,ludzie uciekajcie jak tylko usłyszycie nazwisko SAGANSKA.