lekarz Jacek Antoniak

4,4
4,2
4,2

Niestety byla to nieprzyjemna wizyta ze wzgledu na niedopuszczalne komentarze ze strony lekarza, nie polecam.

Bardzo dobry Lekarz. Kompetentny, uprzejmy i komunikatywny. Wizyta przebiegła w miłej atmosferze. Bardzo polecam Pana Doktora!

Lekarz profesjonalny, delikatny, dokładny, zaangażowany, dbający o komfort psychiczny pacjentki, to była moja pierwsza wizyta więc byłam trochę zdenerwowana, ale przez zachowanie lekarza dające komfort i bezpieczeństwo poczułam się z myślą, że "wszystko będzie dobrze"- Lekarz posiada ogromną kulturę osobistą, wysokie kompetencje a co najważniejsze dba o dobro pacjentek. Polecam serdecznie i dziękuję Panu za to poczucie komfortu i kompetencję.

Bardzo uprzejmy i kompetentny lekarz. Podczas wizyty nie czułam się w żaden sposób skrępowana czy zdenerwowana. Polecam wizytę u tego lekarza!

Bardzo uprzejmy i kompetentny lekarz.
Podczas wizyty nie czułam się w żaden sposób skrępowana czy zdenerwowana.
Polecam wizytę u tego lekarza!

Wspaniały kompetentny lekarz - bardzo pomocny i rzetelny, pomógł w nawracających infekcjach. Polecam serdecznie!

Profesjonalny, przemiły (!), dokładny, delikatny, bardzo zaangażowany lekarz z ogromną wiedzą. Wizyta u niego to czysta przyjemność i poczucie, że jest się w dobrych rękach. Bardzo dziękuję!

Lekarz kompetentny, życzliwy, zainteresowany dolegliwościami pacjentek. Lekarz i Człowiek o wysokiej kulturze osobistej. Po raz pierwszy spotkałam się z bezbolesnym przebiegiem badania i leczenia! Absolutna rewelacja!! Polecam! Dziękuję! Pozdrawiam!

Przesympatyczny lekarz, rewelacyjna atmosfera podczas wizyty. Na szczęście chodzę do doktora tylko profilaktycznie ale zawsze przypomina o zrobieniu badań krwi, cytologii i usg. Polecam

miły i bardzo komunikatywny. odpowiada na wszystkie pytania, nie pogania, delikatnie bada. wyleczył mnie z dość nieprzyjemnej infekcji, zawsze do niego chodzę jak mam jakiś problem i kontrolnie.