Lekarz z ogromną wiedzą , doświadczeniem i zaangażowaniem. Świetny chirurg . Pełen profesjonalizm , a także życzliwość.
Lekarz z ogromną wiedzą , doświadczeniem i zaangażowaniem. Świetny chirurg .
Pełen profesjonalizm , a także życzliwość.
Profesjonalista, który bardzo szybko podjął odpowiednie leczenie operacyjne. Bardzo polecam. Najlepszy w swoim fachu
Profesjonalista, który bardzo szybko podjął odpowiednie leczenie operacyjne.
Bardzo polecam. Najlepszy w swoim fachu
Została źle zdiagnozowana choroba, z doktorem ciężko było nawiązać rozmowę. Nie mówił mi po badaniu co stwierdził musiałam się sama zapytać. Bardzo nieprzyjemne podejście do pacjenta. Nie polecam
Została źle zdiagnozowana choroba, z doktorem ciężko było nawiązać rozmowę.
Bardzo dobry lekarz, kompetentna osoba, godny polecenia. Przeprowadzał moją operację z powodzeniem, jak leżałam na oddziale zawsze spytał jak się czuję, dodając otuchy, że będzie dobrze, na oddziale chirurgi atmosfera fajna, wszyscy uśmiechnięci i życzliwi,
Cudowny lekarz. Uratowal zycie mojej mamie,zajął się nią od początku do końca. Miesiąc temu ja trafiłam do szpitala pod opieke dr Pucza. Nigdy w zyciu nie czułam się tak bezpiecznie. Dr powiedział mi że po miesiącu nie będę pamiętała ze miałam zabieg i tak było. Serdeczne podziekowania dla dr pucza i całego wspaniałego zespołu oddziału chirurgi w myślenicach.
Lekarz z powołania:duża wiedza,odważny,szczery,cierpliwy,uprzejmy potrafi walczyć o życie,zdrowie pacjenta z dużym zaangażowaniem.Jestem Mu bardzo wdzięczna za uratowanie życia mojemu mężowi którego stan był długo krytyczny i wyzdrowieniu, aby po 3 latach ,podjąć znowu się bardzo trudnej i poważnej operacji która się udała bez komplikacji i "pozbawiła kalectwa" męża.Dlatego ogromne podziękowanie dla p.Pucza. Polecam innym gdy coś poważnego dolega lekarz Pucz pomoże.!!!
Wspaniały lekarz i człowiek! Zna się na rzeczy i wszystko co robi, robi bezinteresownie. Dba o swoich pacjentów. Polecam wszystkim!
Bardzo dobry chirurg, nie cacka się z niczym tylko wie co i jak :-) Polecam :-)
Bardzo dobry chirurg, nie cacka się z niczym tylko wie co i jak :-) Polecam :-)
jest najlepszy mialam wielkie problemy a on mnie wyleczyl serdecznie go pozdrawiam elzbieta piwowarczyk
Zdecydowanie polecam, kompetentna osoba, leczenie zakonczone powodzeniem, byłem leczony wczesniej u innej osoby nie pomagało, u tego lekarza wszystko sie udało