Zaufanie do kompetencji | 3,6 |
Kompleksowość podejścia | 3,2 |
Uprzejmość | 4,1 |
Godny polecenia | 3,2 |
Godny polecenia | 5,0 |
Najlepszy lekarz jakiego spotkałam... przeszłam dużo. Dzięki niemu doniosłam ciążę. A teraz jestem po operacji gdzie on ja wykonał...od razu lepiej... za to dla mnie każda kobieta ginekolog to nie lekarz...
Zaufanie do kompetencji | 2,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 2,0 |
Poświęcony czas | 1,0 |
Kompleksowość podejścia | 1,0 |
Uprzejmość | 2,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
przychylam sie do wiekszości negatywnych opini tego lekarza. wogóle nie interesował sie moją żoną. po prośbie mojej zony o cesarskie cięcie, która obawiała sie o zycie dziecka powiedział ze nie ma takiej mozliwosci i kazał czekac na naturalny poród a jak beda problemy to wtedy cesarka, dodam tylko ze inny lekarz zrobil po przyjeciu na oddział zony usg i powiedział ze z takimi wadami dziecko nie przezyje i dlatego ona chciala rodzic operacyjnie, z-ca ordynatora dopiero sie zgodził a dr. śliwy jak nie było tak nie było widac, mało tego jak żona lezala na sali po porodzie i miał obchód to tak robił zeby sie nie spotkac unikał jej jak tredowatej, swoja drogą ciekawe czy ktos taki ma sumienie i moze spokojnie w lustro spojrzec (chyba ze sciagnie okulary) odradzam, ten człowiek nie jest nic wart
WięcejMniejZaufanie do kompetencji | 5,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Doktor Śliwa jest absolutnym fachowcem w swojej dziedzinie. Jestem bardzo zadowolona z tego, że to właśnie on był asystentem mojej ciąży. Wzorowy kontakt z pacjentem. Bardzo uprzejmy. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Z czystym sumieniem mogę Go polecić!
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,0 |
Poświęcony czas | 4,0 |
Kompleksowość podejścia | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Z czystym sumieniem moge polecic. Cudowny lekarz. Opanowany, spokojny i zna sie na rzeczy.
Poświęcony czas | 4,0 |
Kompleksowość podejścia | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Według mnie, pan Jacek to kompetentny, doświadczony człowiek. Jest opanowany i dokładny, chętnie udziela szczegółowych odpowiedzi na wszystkie pytania. Cieszę się, że trafiłam na tego lekarza - pod jego opieką ciąża przebiegła spokojnie i nie było żadnych komplikacji przy porodzie. Bez wahania skorzystałabym ponownie z jego usług, serdecznie polecam!!
Godny polecenia | 5,0 |
bardzo dobry lekarz . prowadzil moją ciązę ktora nie przebiegala ksiązkowo zlecal wszystkie badania i zawsze odebral telefon gdy chcialam się z nim podzielic moimi obawami POLECAM!!!!!
Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 1,0 |
Poświęcony czas | 1,0 |
Kompleksowość podejścia | 1,0 |
Uprzejmość | 1,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Skrzywdził moją żonę i doprowadził do kalectwa(niepełnosprawności),zero odpowiedzialności ,nie ponosi żadnych konsekwencji,nie próbował nawet nic wyjaśnić tylko uciekał szpitalnymi korytarzami i unikał kontaktu gdy chodziło o informację. W dokumentacji medycznej wpisano nieprawdę ! aby chronić tego lekarza !Jego brat był wtedy zastępcą ordynatora na tym oddziale. Odradzam,każdej kobiecie jeżeli zależy jaj na własnym zdrowiu i dziecka .
Odradzam,każdej kobiecie jeżeli zależy jaj na własnym zdrowiu i dziecka .
Zaufanie do kompetencji | 4,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 2,0 |
Poświęcony czas | 2,0 |
Kompleksowość podejścia | 2,0 |
Uprzejmość | 4,0 |
Godny polecenia | 2,0 |
Pan doktor wziął 90zł i na tym sie skonczyło tak wyglądała 5minutowa wizyta, po której wyszłam i żałowałam, że niestety do tego lekarza się zapisałam.Nawet nie wie z jakim pacjentem rozmawia, niby szukał mnie w swoim komputerku ale recepte wypisał na całkiem obca osobę. totalna olewka pacjenta, mimo ze miły to nie polecam go.
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,0 |
Uprzejmość | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Poród odbył się bez żadnych powikłań. Bardzo dobry lekarz. Mogę polecić Pana Dr Śliwę z ręką na sercu :) Każdą wizytę wspominam bardzo dobrze.
Godny polecenia | 5,0 |
Prowadził moją drugą ciążę, chorowałam już wtedy na cukrzycę. Jestem bardzo zadowolona, zawsze miły i zawsze znalazł czas. Niełatwa ciąża, ale dużo mi pomógł i spokojnie doczekałyśmy rozwiązania. Ja polecam !!!
Usługa | Cena (zł) |
---|