To anioł, nie człowiek! Cieszę się, że mam możliwość leczyć synka u Pani Doktor. Dzięki Niej, czuję się bezpiecznie, bo wiem, że zawsze mi pomoże. Dziękuję Pani Doktor z całego serca
Pani doktor jest wspaniała,mimo,że córcia dużo chorowała to cieszę się chociaż z faktu,że ma tak cudowną pediatrę i w dodatku inni lekarze bardzo chwalą.Jest super!!!!!!!!!Polecam
Rewelacyjna,ciepła,oddana bezgranicznie swojej pracy,bardzo dokładna,a córcia uwielbia Panią doktor bo ma rewelacyjne podejście:)
Żeby wszyscy pediatrzy tacy byli. Moją córkę pani doktor w 6 dni postawiła na nogi po zapaleniu płuc i oskrzeli. Wyczerpujące informacje o chorobie, troska o dziecko, itp, itd.
Uwielbiam,lekarz z oddaniem dzieci ją uwielbiają jest strasznie szczegółowa.Bardzo dokładna daje sobie na wszystko czas.Super polecam
Kilka razy byłam u pani doktor w niedzielę gdzie bez problemu przyjmowała pacjentów dzisiaj jednak usłyszałam wypowiedziane z oburzeniem słowa-dzisiaj jest niedziela,nie przyjmuje..można było grzecznie .Widać,że Pani doktor już się "wyżarla"
jest wspaniała,szczegółowa nigdy nie postawiła błędnej diagnozy,rewelacyjny lekarz a dzieci wprost uwielbiają Panią Doktor.
Trafiłam z dzieckiem do szpitala na dyżur pani Pasikowskiej. Brak kompetencji, taktu!!! Jestem oburzona jej postawą. Fakt że byłam przerażona stanem mojego dziecka a później zbyt zmęczona przeżyciami związanymi z pobytem w szpitalu" spowodował że nie złożyłam na sz. p. skargi!!!!
ZGADZAM SIĘ Z OPINIAMI SUPER LEKARZ STRASZNIE SZCZEGÓŁOWA I DOKŁADNA NAWET W PAMPERSA CÓRCE ZAJRZAŁA PRZEZ CO DOZNAŁAM SZOKU.LEKARZ Z ODDANIEM REWELACJA.GORĄCO POLECAM
do Pani doktor chodzę ze swoim synkiem 3 lata.To zaszczyt mieć tak wspaniałego lekarza zawsze mila,uprzejma,pełna miłości i poświęcenia dla dzieci.prawdziwy lekarz z powołania.Duzy szacunek dla Pani doktor.Pozdrawiamy.Marzena Paciorek z Patrykiem.