Byłam na dwóch wizytach po 400 zł i po wyrwaniu zęba jeszcze tego samego dnia poczułam jak kość kłuje mnie w polik . Po telefonie do Pana Doktora usłyszałam że to jakaś chrząstka i musi się wygoić . Niestety po kilku dniach trafiłam na SOR w Łodzi z stanem zapalnym i na oddziale okazało się że już zrobiła się martwica tej kości i częściowa martwica okostnej . Pani na oddziale musiała usunąć to coś co kłuło mnie w polik . Miałam łyzeczkowana kość, czyszczone miejsce po wyrwaniu i wyciągane resztki to co zostało po wyrwaniu. Na koniec zeszyty polik do dziąsła żeby zakryć tą dziurę i kość żeby to się wygoiło. Zadzwoniłam poinformować lekarza to powiedział że to mój organizm tak zareagował bo on setki zębów usunął i żebym leczyła się w Łodzi bo lepiej mi zrobią . Żal. Zero odpowiedzialności . Poczucia czegokolwiek . Zapłaciłam 800 zł za tego zęba przy dwóch wizytach i rób se kobieto co chcesz . Dwa antybiotyki i mnóstwo leków . Dno . Nie polecam
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Masakra za 800 złoty mam ugdulonego zęba a nie zrobionego. Pląba wygląda jak by mi ją dziecko zrobiło. Nigdy więcej szkoda mojego czasu i pieniędzy
Byłam u Pana doktora Kozubskiego z mocnym bólem zęba i udzielił mi fachowej pomocy , miły życzliwy prawdziwy lekarz oddany pacjentowi i dzięki niemu już się nie boje wizyty u dentysty .Polecam
Bardzo dziękuje panu doktorowi bo bardzo mi pomógł z mocnym rwącym nie do wytrzymania bólem zęba przez co spać i jeść nie mogłem . Po wizycie i leczeniu przez doktora Kozubskiego problemu z zębem już nie mam . Co za ulga bo ból zęba jest dla mnie najgorszym bólem z możliwych . Bardzo polecam.
Polecam bezproblemowo przyjął w szybkim terminie i bez bólu usunął zęba a mocno mnie bolał a nie mogłam się dostać na wuzytę u innych dentystów . Super gabinet i Pan doktor bardzo polecam .
Super gabinet i Pan doktor bardzo polecam .
Bardzo jestem zadowolona byłam u doktora Jakuba Kozubskiego i mnie bardzo pomógł z bolącym zębem . Bez stresu i bólu bez dłuższego czekania za fachową pomoc bardzo dziękuje .Godny polecenia
Jestem bardzo zadowolona Pan doktor Jakub Kozubski bardzo miły rzetelny konkretnie ocenił mój problem i bezboleśnie wykonał zabieg .
Bardzo dobry lekarz dentysta Jakub Kozubski. Dziękuje bardzo doktorowi pojawiłem się z ostrym bólem zęba doktor mi bardzo pomógł .Bardzo polecam leczenie zwłaszcza z ostrym bólem zęba .
Bardzo dobry lekarz dentysta Jakub Kozubski.
Moja opinia jest zdecydowanie inna, niż poprzednie. Od piątku cierpiałem na potworny ból zębów, w niedzielę zacząłem szukać lekarza który by mi pomógł. Doktor Kozubski udzielił mi ciągu dwóch godzin od zgłoszenia pomocy medycznej, ma w gabinecie urządzenie USG, stwierdził zapalenie okostnej i zaaplikował odpowiednie leki. Już w poniedziałek ból zmniejszył się a we wtorek ustąpił. Doktor wdrożył później leczenie zębów na które i nałożył na stałe nakładkę, dzięki której nie mam już kłopotów ze zdrowymi zębami na dolnej szczęce, bo zostały zabezpieczone, jak również proteza dolna jest stabilna. W …
W mojej opinii doktor Kozubski, to świetny lekarz, życzliwy pacjentom i wzięty stomatolog, czego dowodem jest zawsze pełna poczekalnia oczekujących na zabieg osób.
Uwaga ostrzeznie Ustawka telefoniczna na wyrwanie dwoch korzeni cena przez tel 400 na miejscu 500, trwalo godzine, rozcieta warga uszkodzony zab obok, po skasowaniu $ mowi ze cos zostalo ,i gasi swiala. Ja do niego ze ma sie brac za wyciaganie reszty, znowu pol godziny jego sapania i wyciaga cos i mowi ze wyciagnal wszystko. A ja w myslach czy to na pewno lekarz otwieram internet sprawdzam opinie szok zamurowalo mnie gdzie ja trafilem dramat mysle moze mi zrobil jednak dobrze, 7 dni pozniej bedac za granica silny bol zebo dolu , wizyta u lekarza w niemczech 150 euro niemiecki lekarz pol korzenia znalazl , po 30 dniach w 2 zebodole sibol , pojchalem do innego dentysty w pl i wyciagnal caly korzen, wkurzony pojechalem do niego , po dokumentacje medytczna po fakture, bo nic nie dostalem, i po zwrot poniesionych kosztow, , straszy prawnikiem, doktorku czekam za zwrotem 500 zl plus 150 euro plus kolejne 100 zl =1250 , bolu , cierpienia jakiego doznalem od tego ..la nie sposob wycenic