Uwaga ostrzeznie Ustawka telefoniczna na wyrwanie dwoch korzeni cena przez tel 400 na miejscu 500, trwalo godzine, rozcieta warga uszkodzony zab obok, po skasowaniu $ mowi ze cos zostalo ,i gasi swiala. Ja do niego ze ma sie brac za wyciaganie reszty, znowu pol godziny jego sapania i wyciaga cos i mowi ze wyciagnal wszystko. A ja w myslach czy to na pewno lekarz otwieram internet sprawdzam opinie szok zamurowalo mnie gdzie ja trafilem dramat mysle moze mi zrobil jednak dobrze, 7 dni pozniej bedac za granica silny bol zebo dolu , wizyta u lekarza w niemczech 150 euro niemiecki lekarz pol korzenia znalazl , po 30 dniach w 2 zebodole sibol , pojchalem do innego dentysty w pl i wyciagnal caly korzen, wkurzony pojechalem do niego , po dokumentacje medytczna po fakture, bo nic nie dostalem, i po zwrot poniesionych kosztow, , straszy prawnikiem, doktorku czekam za zwrotem 500 zl plus 150 euro plus kolejne 100 zl =1250 , bolu , cierpienia jakiego doznalem od tego ..la nie sposob wycenic
Jeden z najgorszych dentystów i jakich byłem!!! Brud w gabinecie, brak profesjonalnego sprzętu, asystentka = recepcjonistka z doskoku lub sprzęt typu nożyczki kosmetyczne do usuwania szwów! Nie poradził sobie z wyrwaniem ósemki (po 1,5 godziny męki zostawił korzenie!!!), przedawkował znieczulenia, ból, opuchlizna, brak informowania o kosztach, nawet nie potrafił usunąć szwów, które częściowo zostały! Na końcu zatruł ząb bez informowania o tym a po fakcie poinformował, że właśnie rozpoczął leczenie kanałowe. To nie dentysta tylko konował! Omijać z daleka szerokim łukiem!!! Tragedia!