lekarz Jakub Perdeus

Torakochirurg

4,6
4,5
4,5

Nie polecam dr Perdeus, bardzo niekompetentny dr. 2 razy proszę przemyśleć zanim ktoś zdecyduje się do niego pójść na wizytę.

Niezwykły Człowiek! Przesympatyczny, kulturalny, cierpliwy, uprzejmy. Lekarz, który posiada ogromną wiedzę i jeszcze większe doświadczenie. Szczery, uczciwy, tak, jak już ktoś raz napisał "Arcymistrz" w swoim zawodzie. Życzliwy, ludzki.... Nie ma dla niego rzeczy niemożliwych. Bardzo dokładny, skrupulatny, rzetelny, niczego nie przeoczy. Człowiek, w towarzystwie którego przyjemnie jest przebywać. Niesamowita osoba, rzadko takich ludzi się spotyka. Pacjenci pana doktora Perdeusa mają ogromne szczęście trafiając pod jego opiekę. Nie znam lepszego lekarza!

Pan Doktor Perdeus jest nie tylko wspaniałym lekarzem ale również bardzo dobrym Człowiekiem. Zawsze ma czas na rozmowę z pacjentem pomimo ogromu pracy, którą wykonuje w szpitalu i w poradni. Wszystko dokładnie tłumaczy zrozumiałym dla pacjenta językiem. Jest niesamowicie opanowany i spokojny, daje to poczucie bezpieczeństwa i bardzo pozytywnie wpływa na chorego. Nigdy wcześniej nie spotkałam się z tak kompetentnym, rzetelnym a zarazem uprzejmym lekarzem. Przy tym wszystkim, pan Doktor jest ogromnie skromnym Człowiekiem, okazuje wielki szacunek dla całego personelu, co daje się zauważyć leżąc na oddziale. Wybitny specjalista w swojej dziedzinie i niewątpliwy autorytet i jako lekarz i Człowiek. Uważam, że Pan dr Jakub Perdeus jest jednym z najlepszych specjalistów w Polsce.
Jestem bardzo wdzięczna Panu Doktorowi, za przeprowadzoną operację i opiekę medyczną. Przez cały czas leczenia czułam, że jestem ważna jako pacjent dla Pana doktora, dziękuję z całego serca.

Niezwykły lekarz a zarazem człowiek. Profesjonalista, trafnie stawia diagnozę. Jednym słowem czyni cuda. Bardzo polecam

Wspaniały lekarz i Człowiek o wielkim sercu. Bardzo miły i uprzejmy, zainteresowany pacjentem, niezwykle kontaktowy i kompetentny specjalista. Chce pomóc choremu, gdy inni odsyłają z kwitkiem. Doskonały specjalista, pasjonat, PRAWDZIWY LEKARZ z powołania. Mam nadzieję, że inni lekarze wezmą z niego przykład, ponieważ takich specjalistów nam potrzeba. Dziękuję Doktorze i życzę wszystkiego najlepszego. Agnieszka z Jarosławia

Agnieszka z Jarosławia

fantastyczny lekarz, wspanialy czlowiek , mily , uczynny, pomocny, rzadko spotyka sie lekarza ktory rozmawia , poswieca duzo czasu swoim pacjentom, jestem bardzo wdzieczna za to co zrobil dla mojego meza , wielki szacunek dla tak wspanialego czlowieka

Wspaniały lekarz i wspaniały człowiek !!!!! pacjent dla Niego jest człowiekiem a On dla pacjenta przyjacielem.W każdej chwili jest dostępny dla chorego ,nie zbywa Go, tłumaczy wszystko. Jest profesjonalistą w każdym calu.Wszystkim życzę takiego lekarza. Dziękuję :)

Dziękuję :)

Fantastyczny Człowiek i lekarz.Arcymistrz w swoim zawodzie.Najwłaściwszy człowiek na właściwym miejscu. Jednym słowem prawdziwy lekarz z powołania,On naprawdę wie, że czasami dla pacjenta dobre słowo,dłuższa rozmowa i poświęcony czas daje niejednokrotnie pacjentowi więcej niż przysłowiowa garść tabletek.Dziękuję Doktorze za wszystko,za opiekę, za dobre słowo a przede wszystkim za mistrzowsko przeprowadzoną operację i nadzieję...

czy doktor perdeus przyjmuje prywatnie? bardzo proszę o odpowiedź

czy doktor perdeus przyjmuje prywatnie? bardzo proszę o odpowiedź

Bardzo dobry lekarz, przyjaciel chorego, który poświęca dużo czasu pacjentowi. Ludzki i uczciwy człowiek. Chyle czoło. Gorąco polecam !!