Zaufanie do kompetencji | 4,3 |
Poświęcony czas | 4,1 |
Uprzejmość | 4,1 |
Godny polecenia | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Sympatyczny lekarz, tłumaczył wszystko co będzie robił, usuwał mi zatrzymaną ósemkę. Ogólnie polecam.
Ogólnie polecam.
Godny polecenia | 5,0 |
Polecam tego dentystę 👌 Jestem bardzo zadowolona z usług, pełen profesjonalizm, miły i konkretny. Szybko i sprawnie wyrwane zęby 👍
Godny polecenia | 5,0 |
Byłam kilka razy i mogę polecić, czysty gabinet, w miarę punktualnie. Lekarz bardzo dokładny i tłumaczy każdą czynność.
Godny polecenia | 5,0 |
SUper lekarz, polecam!! ..............................................................................................
Zaufanie do kompetencji | 3,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 1,0 |
Poświęcony czas | 2,0 |
Kompleksowość podejścia | 2,0 |
Uprzejmość | 2,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Nie polecam! Jeden z najdrozszych dentystow w Sanoku! Leczenie kanalowe inni biora po 100 zl a on 200 zl( nie powiedzial na poczatku wizyty co i ile bedzie kosztowalo).
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo sympatyczny i wesoły lekarz. W końcu ktoś kto stawia na wyleczenie pacjenta a nie ciągłe poprawianie i nieustanne naprawy. Od zakończenia leczenia chodzimy wraz z rodziną na same przeglądy i usunięcie kamienia. Doktor dokładnie tłumaczy jak myć zęby nigdy nikt takich rzeczy mi nie tłumaczył a teraz sama wiem jak o nie zadbać i od razu widać efekty. Teraz nie muszę kilka razy w miesiącu chodzić naprawiać wypadających plomb lub innych awarii. Polecam wszystkim znajomym bo na prawdę warto.
Godny polecenia | 5,0 |
Czytam poprzednią opinie i zastanawiam się czy byłyśmy u tego samego lekarza. Zgłosiłam sie z bolącymi zębami, pan doktor przyjął mnie pomimo późnej godziny i po godzinach pracy. Dokładnie wyjaśnił na czym będzie polegało leczenie, jakie mogą być komplikacje i ile będzie to kosztowało (już na pierwszej wizycie). Wyleczyłam kilka zębów i jestem bardzo zadowolona z efektu jak i przebiegu leczenia, któe przebiegało zgodnie z wcześniej ustalonym planem. Polecam pana Jakuba każdemu, jest bardzo skrupulatnym i dokładnym dentystą jakiego długo szukałam.
Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,0 |
Poświęcony czas | 1,0 |
Kompleksowość podejścia | 1,0 |
Uprzejmość | 1,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Nieprofesjonalne i bezczelne podejście do pacjenta. "Pan doktor" musi sie wiele nauczyć przedewszyskim rozmowy z pacjentem ponieważ to on jest dla ludzi a nie ludzie dla niego i nikomu łaski nie robi. W tak małym środowisku opinie szybko sie rozchodzą!
Usługa | Cena (zł) |
---|