dr n. med. Jan Jaracz

Z całego serca polecam. Podejście do pacjenta indywidualne, pełne kompetencje, poświęcony czas ile każdy potrzebuje, lekarz godny polecenia, rzetelnie prowadzi dokumentację pacjenta, rozmawia, wsłuchuje się, dopytuje aby ustalić konkretnie chorobę oraz leczenie, można do niego zawsze zadzwonić, spokojny człowiek o ogromnym sercu do tego czym się zajmuje, serdeczny, uprzejmy, potrafiący wyjaśnić pacjentowi na czym polega u niego schorzenie. Nie raz korzystałam z pomocy Profesora i zawsze celnie stawiał diagnozę oraz prowadził leczenie. ZŁOTY LEKARZ!!!

ZŁOTY LEKARZ!!!

Leczę się u prof. Jaracza już prawie 9 lat i w życiu bym nie zamienił tego wspaniałego człowieka na innego lekarza. Wszystkie powyższe opinie potwierdzam, a dodam jeszcze, że jestem trudnym pacjentem, a on mnie prowadzi z dużą cierpliwością. Zawsze otwarty, miły, z ogromną kulturą osobistą. Precyzyjnie wysłuchuje pacjenta i prowadzi rzetelną dokumentację przebiegu leczenia. Czasami się zastanawiam czy on ma w ogóle życie prywatne, bo leczy i w szpitalu i prywatnie i wykłada, a jeszcze zawsze można do niego zadzwonić, a nawet wysłać maila. Świety człowiek. Gdybym był papieżem to bym go beatyfikował. :)

Lekarz złoto. Cierpliwy, poświęcał mojemu tacie z ciężkim epizodem depresji naprawdę dużo czasu, wizyta 40 minutowa była normą. Dobrze dobrane leki i dawka. Kompetentny, ludzki. Doskonały specjalista. Jesteśmy całą rodziną bardzo wdzięczni Profesorowi i na każdą wizytę kontrolną wyruszamy z uśmiechem na twarzy.

Polecam wszystkim osobom Pana dr Jaracza. Jest to bardzo kompetentny człowiek, sympatyczny, z cierpliwością słucha problemu i dopytuje żeby ustalić właściwą diagnozę. Czułam się fatalnie, nie mogłam wychodzić z domu, miałam zaburzenia lękowe a teraz wróciłam do zdrowia w 100%. Znów jestem sobą, osobą pełną życia, uśmiechającą się i szczęśliwą. Zażywałam tabletki, Pan doktor trafił z dobraniem ich rewelacyjnie. Na początku nie było cudownie, przez pierwsze dni dawkowania wręcz gorzej ale poźniej z każdym dniem widziałam poprawę :) To niesamowite uczucie jak stopniowo powraca się do normalności. POLECAM!

Wrażenia z pierwszej wizyty bardzo pozytywne. Tylko ten gabinet nieco depresyjny...

Zdecydowanie polecam - zawsze taktowny, uprzejmy i kompetentny. Nie patrzy na zegarek, w czasie wizyty uważny i skupiony na problemie pacjenta. Możesz zawsze zadzwonić, gdy gorzej się poczujesz, możesz wysłać maila - ZAWSZE jest szybka reakcja. Leczę się u niego już 6 lat ( przedtem różnie bywało) i nie zamierzam tego zmieniać