Kilka lat temu uległem wypadkowi komunikacyjnemu.Zabieg ze względu na zakrzepice wiązał się z pewnym ryzykiem. Chcę Panu doktorowi serdecznie podziekować za wszystko.
W wyniku upadku miałam rozcięty podbródek i konieczne było szycie rany. Tutaj nie ma zastrzeżeń do lekarzy, ale dlaczego nikt nie wpadł na pomysł wykonania RTG twarzo- czaszki. Okazało się 3 dni później, że złamana jest również żuchwa. Więc jak mówić o kompetencji i kompleksowym podejściu??? Nie wiem rutyna, czy niedbalstwo???
Witam, 12 lat temu ledwo przeżyłam wypadek samochodowy... lewa noga była w takim stanie że zastanawiano się nawet nad amputacją ;( Jednak dziś chodzę a nawet biegam dzięki dr Lejman. Serdecznie chciałam za to podziękować, dziękuje za opiekę, wsparcie i normalne życie ;)
Kompetenty lekarz wzbudzający zaufanie. Jestem bardzo zadowolony z wyników leczenia. Wysoka kultura osobista. Polecam
Pan Doktor jest bardzo uprzejmy jestem zadowolona bardzo mi pomogl.Polecam serdecznie :-)
Bardzo szybka diagnoza.Dobre podejście do pacjenta.Temu lekarzowi będę wdzięczna do końca życia.Polecam.
No proszę ...szukam chirurga ogólnego a nie ortopedy...żylaki to nie działka pana doktora
Jestem zadowolony z wizyt u pana doktora,sposobu leczenia,przeprowadzenia operacji.Naprawdę bardzo dobry fachowiec.Polecam
Jestem zadowolona z wizyty i sposobu leczenia. Polecam.
Jestem zadowolona z wizyty i sposobu leczenia. Polecam.