lekarz Janusz Błocki

3,6

3,0
2,0
2,0

nie polecam tego lekarza. zbyt powierzchowne podejście do pacjenta. może ten pan budzi zaufanie na "wygląd" jednak co do kompetencji to bym się zastanowiła wybierając się z dzieckiem do tego pana. lekceważące podejście do rodziców dziecka, podaje suche fakty medyczne które raczej nie są dostosowane do pacjenta. może jego renoma opiera się na stałych pacjentach, a może przyjmując prywatnie ten Pan potrafi dobrze bajki opowiadać. ja raczej nie skorzystam z jego usług!

Witam.Chce polecic pana Blockiego kazdemu rodzicowi dziecka z zaburzeniem neurologiczym.Bylam u Niego na konsultacji w Nowej Soli i jestem pod wielkim wrazeniem Jego podejscia do corki,badania i ogolnie wielkiej wiedzy i kompetencji.To super lekarz!!!

jedyny neurolog który postawił prawidłowa diagnozę mojemu dziecku

jedyny neurolog który postawił prawidłowa diagnozę mojemu dziecku

4,0

Bardzo miły ,sympatyczny lekarz, dzieci go uwielbiają i się go nie boją ,a leczenie jest bardzo skuteczne.Polecam

3,0
4,0

Podobno bardzo dobry specjalista...tylko w kontakcie z pacjentem odnioslam mieszane uczucia moze dlatego ze nie rozmawiał tylko z moim mezem jakby mnie tam nie bylo:-/