NIE POLECAM!! Myślałem że to dobry stomatolog a tu na 5 zrobionych przez niego zębów 5 jest źle zrobionych!! Po 2 miesiącach poszedłem do innego dentysty i się okazało , że próchnica podeszła pod plombę a w innym był źle wyczyszczony!! Człowiek chodzi prywatnie płaci grubą kasę i co?! Pieniądze w du... Radzę takie sprawy zgłaszać rzeczkowi praw pacjenta. Po kilku zgłoszeniach odbiorą mu prawo wykonywania zawodu.
Ten pan nastawiony jest na naiwnego jednorazowego pacjenta , którego można lekko ogolić z forsy , ząb poleca usunąć u innego lekarza ,leczy długo kasując bajońskie sumy za każdą wizytę ,a jak leczenie było nieudane i ząb trzeba było usunąć to się tego nie podjął, naprawdę nie polecam!
lekarza ,leczy długo kasując bajońskie sumy za każdą wizytę ,a
Leczenie trwalo od polowy grudnia 2011 do oczatku stycznia 2012. Wszystko odbylo sie wedlug uprzedio ustalonego planu leczenia. Jestem bardzo zadowolona i wdzieczna. Nie bolalo. Dziekuje!
Zmuszony licznymi ubytkami,zdecydowany na implanty rozpocząłem poszukiwania dobrego gab.stomatologicznego.W związku z tym, że wiele osób poleciło mi właśnie gabinet dr Pacha, umówiłem się na wizytę. Cóż mogę powiedzieć-pełen profesjonalizm i bardzo miła atmosfera, a w dodatku dobre implanty w dobrej cenie. Bardzo polecam gabinet i dr Pacha.
Bardzo polecam gabinet i dr Pacha.
Jestem zawiedziony,2 lata temu miałem robiony most porcelanowy,nagle w tym roku coś trzasneło,ząb na którym był most zrobiony po prostu się rozleciał.Poszedłem do innego dentysty, usunoł mi rozgnite korzenie.Zapłaciłem dużą kasę za most który wytrzymał zaledwie 2 luta!Pytam czy taka fuszerka dobrze świadczy o fachowości dentysty?Chyba dobry lekarz powinien wiedziećczy na zębie można coś zrobić żeby to jakiś czas trzymało !Naprawdę na moim przykładzie nie polecam
Jestem pacjentką Pana Janusza od paru lat. Uważam że jest to odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Stomatolog godny polecenia. Moja cała rodzina i znajomi są bardzo zadowoleni z usług Pana Janusza - pełen profesjonalizm.
Jestem bardzo zadowolona. Kto bal sie bolu zmieni zdanie! Polecam Doktora Pacha. Wspaniala atmosfer i "normalne" ceny. Dziekuje!
Jestem bardzo zadowolona. Kto bal sie bolu zmieni zdanie!
Polecam Doktora Pacha. Wspaniala atmosfer i "normalne" ceny.
Dziekuje!
Jestem pacjentem doktora Pacha od kilku lat. Wcześniej moje uzębienie było w fatalnym stanie, nikt ze stomatologów, do których chodziłem w Lublińcu i okolicy nie umiał mi pomóc. Doktor Pach zajął się nim profesjonalnie i za bardzo przystępną cenę. Wspólpracujący z nim chirurg wszczepił mi implanty a on zastosował na nich protetykę. Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam!!!
zdzierca!! kasa tylko w głowie tak samo jego koledze Błażejowskiemu sami siebie warci amatorka
Odesłał mnie do usunięcia zęba do chirurga , chirurg się roześmiał , zrobił znieczulenie i w ciągu 3-4 sekund usunął górną usemkę , wstyd po prostu wstyd, Nie polecam
górną usemkę , wstyd po prostu wstyd, Nie polecam