Lekarz przy którym można czuć się naprawdę swobodnie,miły,uprzejmy.Uspakaja nerwy,bardzo troskliwy.Świetny lekarz.
super lekarz gdyby nie on nie trzymała bym teraz corki w ramionach bardzo mi pomogł!!
Wspaniały lekarz, bardzo kompetentny, zawsze odpowie na każde pytanie, doradzi. Gorąco polecam !
Najlepszy lekarz w Krośnie.Bardo kompetetny i uprzejmy.U innego lekarz leczenie trwalo ok 4 lat.A ten lekarz byl wstanie mi pomoc w ciagu 2-3miesiecy.super
Trafiłam do dr. z sytuacją podbramkową doprowadził mnie do miej mój wcześniejszy lekarz nie byłam umówiona przyszłam prosić o wizyte .Zostałam przyjęta bez żadnych problemów pomoc okazana ze strony lekarza była na najwyższym stopniu leczona najwyższym standardzie .Niewyobrazam sobie innego lekarza.
bardzo miły sympatyczny i mądry lekarz zawsze wysłucha i odpowie na każde zadane pytanie polecam
Znakomity lekarz, cudowny człowiek.Prowadził moje trzy ciąże, zawsze pod telefonem, nigdy mnie nie zawiódł. Niezwykle spokojny i uspokajający. Gorąco polecam wszystkim kobietom szukającym fachowej opieki.
Lekarz ok, bardzo uprzejmy tylko troche wiecej czasu żeby poświęcał pacjentką
Lekarz ok, bardzo uprzejmy tylko troche wiecej czasu żeby poświęcał pacjentką
Fantastyczny lekarz!Polecam w 100%. Bardzo sympatyczny, wesoły a co najważniejsze świetny specjalista. Niegdy nie zmienię lekarza;-)
sietny lekarz bardzo rzeczowy nie panikuje do tego z swietnym poczuciem humoru polecam