Najlepszy ortopeda jakiego znam. Miły zawsze uśmiechnięty. Po zabiegu wszystko dokładnie wytłumaczył. Opatrunki i zdjęcie szwów bezbolesne. Wizyty kontrolne w miłej atmosferze. Polecam wszystkim Pana doktora.
Najlepszy! Ma ogromną wiedzę i umiejętności a przy tym jako lekarz i człowiek jest pełen kultury, doskonałego poczucia humoru i ciepła.
Pan doktor Jarecki to cudowny człowiek i lekarz. Operowal u mnie kolano. Po zabiegu wszystko dokładnie wytłumaczył. Był zainteresowany moim samopoczuciem, na salę wchodził zawsze uśmiechnięty, sam robił opatrunki .Czulam się zaopiekowana .Dziękuję.
Pan doktor Jarecki to wspaniały człowiek. Zawsze uśmiechnięty ma czas dla każdego pacjenta .Zabieg operacyjny przeprowadza wtedy gdy już wyczerpie inne możliwości leczenia. Dba o swoich pacjentów po zabiegu ,mimo późnej pory zakończenia operacji zawsze zajrzy z usmiechem na twarzy zapytać jak się czują. Polecam Pana doktora z całego serca.
Artroskopia barku została wykonana przez dr Jareckiego po 5-minutowej konsultacji w szpitalu, podczas której zignorowano moje objawy i to, co mówiłam. Lekarz zoperował obrazek MRI sprzed ponad roku, nie odnosząc się do aktualnych dolegliwości. Nie zoperowano ani ograniczenia ruchomości, ani niestabilności stawu ACJ, które były moim głównym problemem. Co gorsza, nawet nie obejrzano całego stawu – trudno się dziwić, skoro dr Jarecki bardzo się spieszył, a cała operacja trwała około 30 minut. Zamiast tego wykonano mikrozłamania, na które kategorycznie się nie godziłam. Nie usunięto zrostów ani blizn ze stawu, wpisano tylko, że w narkozie ograniczenie rotacji i pozostawiono wszystko jak było „do rehabilitacji” – a ja jestem już 7 lat w bólu, po wielu bezskutecznych rehabilitacjach. Ten zabieg zniszczył mi bark, pogłebił ból i ograniczenie ruchomości. Nie polecam nikomu.
Bardzo miły i sympatyczny lekarz operował mi kolano w Sokółce. Wykazuje niesamowite zainteresowanie pacjentem po operacji przychodził i sprawdzał jak się czują jego pacjenci, odpowiada na wszystkie pytania wyjaśnią wątpliwości i zawsze uśmiechnięty co też jest bardzo ważne. Polecam serdecznie
Ludzie powiedzcie czy lekarz Jarecki przyjmuje gdzieś w Chełmie i ile bierze za wizytę. Bo coś słyszałem że przyjmuje w Chełmie..............................
Pan Doktor jest bardzo uprzejmym człowiekiem. Swoim doświadczeniem i umiejętnością rozmowy oraz rozległą wiedzą przychyla do siebie niemal wszystkich pacjentów. Wiadomo, że nie każdy jest idealny i każdy popełnia błędy. O panu doktorze nie można powiedzieć złego słowa. Sama miałam bardzo duże problemy z kolanem. Na wizycie pan doktor przyjął mnie bardzo ciepło i po dokładnym przebadaniu powiedział, że mam do wyboru dwie opcje. Dzisiaj kolano działa bez szwanku i nie boli tak jak kiedyś. Osoby, które wystawiają panu doktorowi złe opinie powinny najpierw zastanowić się nad sobą, ponieważ należy pamiętać, że jeżeli na wizycie odnosimy się do lekarza z szacunkiem to on to odwzajemnia. Ten lekarz jest godny polecenia, gdyż pomógł już 5 osobom z mojej rodziny. Naprawdę gorąco polecam !!!!
Pan dr ma świetne podejście do pacjenta. Byłem w Chełmie na wizycie i jestem z niej zadowolony. Jak długo czekaliście na operację ACL na nfz? Wizyta miała miejsce w kwietniu i do tej pory dr nie zadzwonił z żadną informacją dot. terminu. Mówił, że max pół roku ale juz minęło sporo i nie wiem co mam robić czy czekać czy się dowiadywać. Jak to było z Wami??
Kompetencje Pana lekarze oceniam bardzo nisko. Można rzecz że leczy w magiczny sposób, wystawiając diagnozę bez podstawowych badań takich jak prześwietlenie, licząc na to że najdroższy z możliwych leków załatwi to czego Pan doktor w stanie nie był załatwić. Serdecznie odradzam wizytę u tego Pana, chyba że mają Państwo na zbyciu kilkaset złotych.