lekarz Jarosław Bronowicz

2,1
2,2
2,1

Nie poleczm wulgarny opryskiwy wyżywa się na pavjętce że nie leczy się prywatnie tylko na nfz zero ludzkiego podejścia jsk nsjdalej od tskich ludzi

Wizyta w 11/2025r. Lekarz od poczatku bardzo milo przywitał, prowadził dialog, dopytywał. Wizyta przebiegla wg.oczekiwań bo na każdym kroku mowil o swoich dzialaniach, w rozmowe wlaczyl troszke zartow dla rozluznienia wizyty. Serdecznie polecam gdyż byla to pierwsza wizyta, i pierwsza u ginekologa meskiego.

Przed rejestracją powinnam przeczytać opinie o tym człowieku. Odradzam ! Chamskie ,lekceważące i bez żadnego szacunku podejście do pacjenta.

Byłam u doktora w Sępólnie Krajeńskim i był bardzo miły, badanie zrobił delikatnie, uprzedził o skutkach zmiany tabletek antykoncepcyjnych. Ogólnie polecam

Nie polecam tego lekarza jest straszny w podejściu do pacjentki .Potrafi być chamski wulgarny .Krzyczy na pacjentki

Nie polecam niemiły mruczy pod nosem bada i zero informacji straszny czepia się wszystkiego robi wszystko z wielką łaską. Nie polecam omijajcie dużym łukiem

Lekarz katastrofa! Na wejściu do gabinetu wydał się bardzo miły, rozmowa przebiegła w dobrym tonie. Byłam już na ostatnich dniach ciąży. Byłam na ktg, a po ktg musiałam udać się do lekarza dyżurnego (akurat trafiło na dr. Bronowicza). Dodam tylko, że nie jest on moim lekarzem prowadzącym. Ktg wyszło bardzo dobre. Doktor zrobił mi USG i stwierdził, że jest mało wód płodowych i automatycznie mam się zgłosić do szpitala. Przy pytaniu o skierowanie , lekarz stwierdził, że nie jest ono potrzebne. W szpitalu okazało się, że było potrzebne skierowanie, doktor nie przystawił pieczątki w karcie ciąży, w której był jego zapis z wizyty, nie dał mi zdjęć z usg do porównania dla lekarza w szpitalu, nie dał żadnej notatki z wizyty. NIC! W szpitalu byli zaskoczeni brakiem kompetencji u doktora. Na szczęście na miejscu okazało się, że wszystko jest w najlepszym porządku. Od siebie mogę tylko dodać, że po pytaniu gdzie chcę rodzić (i nie był to szpital w Szubinie) podejrzewam, że doktor mógł to zrobić wszystko po złości, jednak to tylko moje przypuszczenia.

Jednym słowem: nie polecam.

Bardzo nie polecam iść do dr. brodowicza badania robi zbyt boleśnie, nie usłyszałam od niego żadnych informacji na temat ciąży czy jest wszystko dobrze a ciąża była zagrozona i wylądowałam w szpitalu i było zbyt za późnie i straciłam ciążę. Bardzo nie polecam

Ja byłam bardzo zadowolona z wizyt u p.dr,ciąża przebiegła super mimo mojego wieku 36 lat urodziłam zdrowego chłopca,czułam,że jestem pod dobrą opieką lekarza.Lrkarz termin wyliczył mi wzorowo.Zawsze był uprzejmy. Polecam

Bardzo nieuprzejmy,wręcz ordynarny.Służbista nie lekarz.Budzi strach.Niegrzeczny wobec kobiet-takze personelu.Odradzam wizytę NFZ u tego pana.Nigdy więcej!Co dziwne na wczesniejszej wizycie prywatnej taki miły…..