Naprawdę dobry ginekolog, w tych czasach ciężko takiego znaleźć. Ciąża fantastycznie poprowadzona, cesarskie cięcie również, krok po kroku tłumaczone co się będzie działo. Wszystkie wątpliwości rozwiane, odpowiedzi proste na każde nawet najgłupsze pytanie. Zdecydowanie polecam!
nie róbcie operacji plastycznych u tego lekarza. nie bierze odpowiedzialności za błędy podczas dwóch operacji. nie trzeba być specjalistą, żeby stwierdzić, że praca nie została wykonana prawidłowo.
Świetny lekarz, prowadziłam u niego całą ciąże, rzeczowy konkretny, nie panikujący, sprowadzający przewrażliwioną pacjentkę "na ziemię". Każda wizyta trwała kilkanaście minut- Doktor posiada najlepszy w Myszkowie sprzęt do badań USG, dokładnie te same słowa na badaniach usg słyszałam na badaniach prenatalnych w innym mieście. Do porodu przyjechał mimo, że nie miał wówczas dyżuru. Szybkie decyzje dra Dewora sprawiły, że dziś mam pięknego syna,który dostał 10pkt w skali ap-gara. Polecam opiekę tego lekarza w 100%.
Prosze uważać , trudno nazywać tego gościa lekarzem!!!!
Prosze uważać , trudno nazywać tego gościa lekarzem!!!!
Uwaga Coś jest nie tak z tym człowiekiem !! Wyszłam w połowie wizyty, gość jakiś nieobecny, zagubiony, bez bladego pojęcia o tym co robi, jestem przerażona !
Uwaga
Bardzo dobry i rzeczowy specjalista. Ma czas dla pacjenta, potrafi wszystko dokładnie wytłumaczyć. Interesuje się pacjetem i prowadzi go od początku do końca. Polecam!!!