Trafiłem do Dr. Madeja po półrocznym leczeniu u trzech innych lekarzy o specjalizacji ortopeda w tym był jeden z tytułem ordynatora jak się okazało leczyli mnie na ,,oko ,, i nie to co potrzeba ,niepotrzebnie chodziłem dwa razy na rehabilitacje które nic nie dały .Pół roku poszedł na marne . Przyznam się, że po raz pierwszy poszedłem do Pana doktora z pewną nieufnością , po poprzednich doświadczeniach i miło się rozczarowałem .Pan Madej jest lekarzem którego mogę śmiało polecać wszystkim pomógł mi bardzo miałem nie przespane noce z bólu teraz …
Przyznam się, że po raz pierwszy poszedłem do Pana doktora z pewną nieufnością , po poprzednich doświadczeniach i miło się rozczarowałem .Pan Madej jest lekarzem którego mogę śmiało polecać wszystkim pomógł mi bardzo miałem nie przespane noce z bólu teraz jest ok.
Leczenia trwa bo jak powiedział Pan Madej trafiłem do niego za późno ale efekty są coraz lepsze i jestem za to bardzo temu Panu wdzięczny , oby więcej było takich lekarzy w naszych poradniach a długie kolejki pacjentów do tego Pana , i opinie wysłuchane w kolejce potwierdzają o że moja opinia nie jest odosobniona . Tą drogą pragnę podziękować za życzliwość i fachowość . Wdzięczny pacjent Andrzej Sosnowski
Doktor Madej jest lekarzem w wyjątkowy sposób traktującym pacjenta. Cechuje go fachowość, zrozumienie i empatia dla chorego.
Bardzo przyjemny skierował do odpowiedniego Chirurga i dał dużo rad i szczegółowych informacji, bardzo przyjemnie się rozmawiało i widać było rzetelną troskę
Trafiłam z polecenia i nie zawiodłam się. Rzetelny, skuteczny lekarz, któremu zależy żeby wyleczyć a nie "załatwić" pacjenta. Dobry specjalista i dobry człowiek... - oby takich lekarzy było jak najwięcej!
Dobry specjalista i dobry człowiek... - oby takich lekarzy było jak najwięcej!
NIE POLECAM TEGO LEKARZA MIAŁAM Z NIM DO CZYNIENIE JEST NIEDOŚWIADCZONYM LEKARZEM ZSZYWAŁ MI NOGĘ PO OPERACJI I ZROBIŁ TO NIEPRECYZYJNIE NA ODWAL SIĘ ZA MAŁO SZWÓW MI ZAŁOŻYŁ GDZIE NOGA MI SIĘ PAPRAŁO DWA TYGODNIE PÓŹNIEJ MIAŁAM ZDEJMOWANE SZWY PO KTÓRYCH TEŻ MI SIĘ PAPRAŁA NOGA ODRADZAM TEGO LEKARZA