Lekarz godny polecenia miły, uprzejmy, zawsze uśmiechnięty. Kompetentny.Po operacji bardzo dba o pacjenta.Polecam z całego serca.Dziekuje Panie Doktorze. Mirosława K.
Dr. Nyz godny polecenia uprzejmy ,lekarz z powołania profesjonalista zawsze uśmiechnięty szanujący pacjenta zaangażowany w to co robi .
300 zł.... Tyle zapłaciła starsza kobieta - moja mama 78 l. Żyjąca z renty ok. 2000 zł. samotnie - za to, żeby się u doktora Nyża dowiedzieć, że powinna iść do innego specjalisty, również neurochirurga, ale być może takiego, który ma większe doświadczenie. Lub może ewtl. wstrzyknąć blokadę. No... to w podobnej sytuacji lekarz ortopeda w Gdańsku nie wziął ode mnie ani złotówki, ponieważ nie specjalizował się w artroskopii barku lecz odesłał mnie do konkretnego specjalisty. Tak, uważam, że za poradę aby udać się do innego specjalisty to te 300 zł to znacznie za wiele.
Wybitny Specjalista!!! Zaangażowanie, poświęcenie i indywidualne podejście do pacjenta. Osobiście wykonał mi operację i jestem zachwycona efektem. Anioł nie człowiek
Wybitny Specjalista!!!
Zaangażowanie, poświęcenie i indywidualne podejście do pacjenta.
Osobiście wykonał mi operację i jestem zachwycona efektem. Anioł nie człowiek
Nie polecam!!! Nic nie pomógł, zobaczył tylko stare datę prześwietlenie kręgosłupa lędźwiowego nawet nie dał zaświadczenie i nie dał skierowanie na nowego zdjęcia prześwietlenie, szkoda kasy Mam problem bólem kręgosłupa dalej...
Nie polecam!!!
Mam problem bólem kręgosłupa dalej...
Moja Mama miała zdiagnozowaną stenozę kanału lędźwiowego znacznego stopnia. Sytuacja była bardzo poważna - pan Doktor zaproponował operację. Zaufałyśmy dr. Nyżowi. To lekarz z powołania, z ogromnym doświadczeniem. Operacja przebiega pomyślnie. W imieniu Mamy dziękuję za pomoc, zaangażowanie dr. Nyża oraz całego oddziału neurochirurgicznego szpitala wojewódzkiego w Słupsku.
Dr Nyż to lekarz z powołania, cudowny człowiek, kompetentny i przyjazny dla pacjenta. Doktor operował mi odcinek lędźwiowy kręgosłupa. Dr. bardzo miły, uprzejmy, cały czas uśmiechnięty. Polecam doktora to świetny specjalista, godny polecenia i zaufania. Profesjonalna organizacja i przemiły personel.
Lekarz z powołania,cudowny człowiek ,ciepły, przyjazny ,kompetentny , miałam przyjemność iść w jego ręce z przepukliną międzykręgową.Operacja miała trwać 3 godzinki ale trawała 5 ponieważ Pan Doktor zoperował dodatkowy kręg który okazało się że też tego potrzebował.Gdybym miała kiedykolwiek jeszcze robić coś z kręgosłupem to tylko i wyłącznie u Tego Lekarza..... Polecam w 100000%
Wspaniały lekarz, profesjonalista, a przy tym pełen życzliwości i zrozumienia. Przeprowadził bardzo ciężką i długą operację....z wielkim powodzeniem
Profesjonalista w swoim fachu , godny polecenia i zaufania, do tego lekarz z "ludzkimi odruchami" sympatyczny, pogodny, komunikatywny , operował mi przetokę po usunięciu oponiaka. Polecam!!!