lekarz Jarosław Zięba

Pulmonolog

1,8

Pan doktor leczył przez rok czasu mojego Tatę na zwłóknienia płuc. Cała nasza rodzina myślała, że Tata trafił w ręce bardzo dobrego specjalisty. Niestety, pomimo wizyt (w ramach NFZ w Kłobucku) i leczenia Tata coraz gorzej się czuł. W międzyczasie był kilka razy w szpitalu, ponieważ pojawiła się odma płucna (tam też Tata dostał zapalenia płuc, które jeszcze bardziej pogorszyło stan zdrowia), niska saturacja, sinienie paznokci. Na ostatniej wizycie, która miała miejsce w marcu tego roku pan doktor stwierdził, że wszystko jest dobrze i do kontroli za rok, pomimo skarg Taty na złe samopoczucie i trudności z oddychaniem. Niestety niebawem okazało się, że stan Taty jest bardzo ciężki. Tata trafił do szpitala z saturacją 60, odmą płuc i głęboką niewydolnością oddechową. Tata zmarł w lipcu. Chciałam się podzielić z innymi pacjentami historią mojego Taty ku przestrodze. To, że lekarz jest sympatyczny nie świadczy o jego kompetencji. Bardzo się pomyliliśmy wybierając pana doktora Ziębę.

Czlowiek o dwoch twarzach.Chyba nikt nie lubi jak sie na wstepie slyszy ze lekarz nie ma czasu dla chorego.Trzeba mu wiecej jeszcze pieniedzy dac bo ma malutko a i tak przecietny pacjent sie nie bedzie liczyl.Co tam jego pluca i cierpienie.Leczenie standard i tak czlowiek dalej chory.Dno bez wstydu.

Może kiedyś był dobrym lekarzem, teraz NIE POLECAM. Nie poświęca wcale czasu dla pacjentów, o wszystko trzeba się prosić i to po kilka razy. Nie potrafi odpowiadać na konkretne pytania o chorobę.

Może kiedyś był dobrym lekarzem, teraz NIE POLECAM.
Nie potrafi odpowiadać na konkretne pytania o chorobę.

Rutyna Go zabiła Leczenie poniżej możliwości współczesnej średniej wiedzy medycznej a szkoda bo wcześniej zanosił na dobrego medyka

Miły i grzeczny jak chce ale z kompetencją i wiedzą medyczną różnie bywa Raz się uda coś rozpoznać a w większości to raczej standarty i tu nie ma cudów leczenia Za to warunki do leczenia to już powaźny problem złego gospodarza