Jarosław

lekarz Luiza Balicka-Adamik

oddział neurologii
C O M
37-500 Jarosław

polecam każdemu brak słów żeby opisać jak wspaniale i wyśmienicie to tylko napiszę że każde pani dr słowo doprowadza do łez z szczęścia mnie i moją mamę po każdej ja byłem u wielu neurologów i nigdzie nigdy nie zostałem tak wspaniale i wyśmienicie potraktowany jak u pani dr. Luizy
Opinia dodana przez: adi

lek. dent. Mohamed Abdi

37-500 Jarosław

Do Pana lek.dent Abdi chodzie ok 15 lat- miły , znający się na rzeczy , profesjonalny. Zawsze gotowy pomóc -doradzić. Minusem jest ze nie zajmuje się protetyką (niestety), nie zajmuje się niwelowaniem ubytków np; wstawianiem brakującego uzębienia....noo i jest troszeczkę drogi:) reszta na duży plus- polecam!!!
Opinia dodana przez: Pacjentka

lekarz Edward Drzał

37-500 Jarosław

Lekarz z dużym doświadczeniem i ogromną wiedzą o leczeniu oraz człowieku i jego naturze. Poważnie traktuje pacjenta i jego problemy. Rozwiązuje je doskonale! Wspaniały chirurg i świetny psychoterapeuta. Odpowie na każde pytanie. Stawia na nogi!!! Wie, co ważne. Nie lubi głupoty ludzkiej!!!
Opinia dodana przez: Logiczna polonistka

lekarz Maria Węglarz

37-500 Jarosław

lekarz jakich ostatnio mało.leczy mnie i całą moją rodzinę.Polecam jako lekarza rodzinnego !!! Powyższa opinia jest w pełni uzasadniona.
Opinia dodana przez: pacjetka

lekarz Artur Winiarczyk

Kardiolog, Pediatra

37-500 Jarosław

Miły i jak narazie nigdy nie wystawił błędnej diagnozy a mamy 3 dzieci. Wizyty zawsze na konkretna godzinę. Posiada usg w gabinecie.

lekarz Małgorzata Dankiewicz

37-500 Jarosław

Polecam serdecznie tą Panią za swoje kompetencje jak i podejście i szacunek do chorej pacjentki. Polecam każdemu

lekarz Daniel Bryzek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MED-JAR
ulica 3-go Maja 65
37-500 Jarosław

Świetny wspaniały lekarz empatyczny i kompetentny duż zainteresowanie i troska o pacjenta.Nietety nie przyjmuje już w mojej przychodni od jakiegoś czasu ale pomimo to wystawiam opinię na 5.Więcej takich lekarzy.Dużo dobrego Panie Doktorze
Opinia dodana przez: Grażyna

lekarz Krystyna Knara-Kotowska

Lekarz rodzinny

ulica Kraszewskiego 22
37-500 Jarosław

super uśmiech na twarzy , fajna atmosfera, lęki obawy, precz, wyjaśnienia tak, leki jakie po co tak , co masz robić tak ,wychodzisz bez lęku bez strachu

lekarz Artur Kustosz

Ośrodek Wczesnej Interwencji
os. Kombatantów 17
37-500 Jarosław

Bardzo rzetelny i dokładny lekarz , widać że ma ogromne doświadczenie w swojej dziedzinie . Serdecznie polecam

lekarz Jolanta Kot

NZOZ MED-JAR -Przychodnia MED-JAR w Pawłosiowie
37-500 Jarosław

Dobra,empatyczna, mądra,cierpliwa i bardzo dobra lekarka. Świetne podejście do pacjentów,bardzo życzliwa. Duża wiedza i pomoc w leczeniu i szukaniu nie zawsze łatwej diagnozy. Polecam!

lekarz Andrzej Górecki

Radiolog

Pracownie diagnostyczne i zabiegowe
3 Maja 70
37-500 Jarosław

Dziękuję!! Profesjonalizm oraz sprawdzona diagnoza. Dziękuję !!!!Polecam wszystkim !!! Specjalista jakich mało w okolicy.
Opinia dodana przez: Wojtek

lek. dent. Łukasz Olejarka

Novadent. Gabinet Stomatologiczny Olimpia i Łukasz Olejarka
ul. Kraszewskiego 29/2
Jarosław

Świetne podejście do pacjenta, w końcu przestałam bać się dentysty, po moich okropnych przejściach trafiłam na kogoś kto wie co robi, potrafi cierpliwie wytłumaczyć wszystko, poświęca maximum czasu pacjentowi, widać, że jest to stomatolog z powołania. Pozdrawiam serdecznie pana doktora i asystentkę, z którą tworzą dobry duet naprawiający me zęby :) Bez zastrzeżeń, polecam na 100%
Opinia dodana przez: maggie
Bardzo dobry lekarz a do tego miła i sympatyczna i z poczuciem humoru.Lekarz o złotym sercu,dobro i zdrowie pacjenta są dla niej najważniejsze.

lekarz Ryszarda Dejniak

Alergolog, Pediatra

37-500 Jarosław

Świetna lekarka. Przechodzilam ciężkie objawy alergii i astmy i mi pomogła. Teraz jako osoba dorosła jestem całkowicie zdrowa
Opinia dodana przez: Regina

lekarz Piotr Baran

Przychodnia Podstawowej Opieki Zdrowotnej "MEDYK"
Grunwaldzka 1

lekarz Joanna Pawełek-Kustosz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MED-JAR
ulica 3-go Maja 65
37-500 Jarosław

Lekarka godna zaufania, pełna profesjonalizmu i życzliwości do pacjentów . Pani doktor prowadziła moją ciążę od początku do rozwiązania . Przede wszystkim zleca wszystkie niezbędne badania i wykonuje bardzo dokładnie usg i nawet odpowiada na pytania poza godzinami pracy i w weekendy . Czułam się zaopiekowana i bezpieczna mimo że w szpitalu opiekował się mną inny lekarz . Z czystym sumieniem mogę polecić każdej kobiecie
Opinia dodana przez: Maria
Bardzo polecam Panią dr, profesjonalizm, kompetencje, podejście i uprzejmość na wysokim poziomie. Pod każdym względem spełnia moje oczekiwania. Moje dzieci same upominają się o wizytę u Pani dr .POLECAM

lekarz Elżbieta Kruzel

Internista, Reumatolog

Grochowska 35
37-500 Jarosław

Bardzo miła i pomocna Pani Doktor. Jak dla mnie wybitny specjalista. Jestem pod jej opieką już jakiś czas i jestem bardzo zadowolona. Wszelkie inne zmiany, które zauważy u pacjenta od razu konsultuje ze specjalistą w danej dziedzinie. Szczerze polecam!
Opinia dodana przez: Regina

lekarz Mariusz Pruchniak

Siemieńskiego 73
37-500 Jarosław

Pan Dr prowadzi moją ciążę bliźniaczą. Cieszę się, że do niego trafiłam. Wspaniały lekarz, wszystko dobrze tłumaczy. Polecam wszystkim kobietom

lek. dent. Agnieszka Szymańska

Lubelska 1/4
37-500 Jarosław

Szczerze polecam Panią Agnieszkę, świetna specjalistka w swoim fachu. Leczy kompleksowo, wszystko tłumaczy, zęby potem wyglądają, jakby nigdy nic z nimi nie było robione, poza tym jestem bardzo sympatyczną osobą. Jestem pod wielkim wrażeniem i przyznać muszę, że nie byłem wcześniej u równie dobrego stomatologa.
Opinia dodana przez: Dominik