lekarz Jerzy Gnusowski

2,5

Chciałabym z całego serca podziękować Panu Doktorowi za opiekę podczas mojego porodu i cesarskiego cięcia. Od samego początku spotkałam się z ogromną życzliwością, spokojem i serdecznością. Pan Doktor wszystko dokładnie mi tłumaczył, odpowiadał na moje pytania i przede wszystkim sprawił, że w tak ważnym i stresującym momencie czułam się zaopiekowana i bezpieczna. Szczególnie zapamiętam jego spokój i ludzkie podejście — nawet tuż przed operacją znalazł chwilę, żeby ze mną porozmawiać, rozładować napięcie i po prostu być. To lekarz z ogromnym doświadczeniem, ale jednocześnie bardzo ciepły i normalny człowiek, z którym …

To lekarz z ogromnym doświadczeniem, ale jednocześnie bardzo ciepły i normalny człowiek, z którym można poczuć się swobodnie. W moim przypadku absolutnie nie potwierdziły się opinie o rzekomej arogancji — wręcz przeciwnie. Spotkałam się z kulturą, empatią i dużą serdecznością.

Dziękuję za profesjonalizm, spokój i opiekę w jednym z najważniejszych dni mojego życia. Zdecydowanie będę wspominać Pana Doktora bardzo dobrze.

Powiedzieć, że lekarz był niemiły i arogancki to zdecydowanie zbyt mało. Okropne podejście do pacjentki. Badanie nieprzyjemne. Nigdy żaden lekarz nie potraktował mnie jeszcze w taki sposób. Lekarz traktuje pacjenta jak głupiego i gorszego. Zdecydowanie odradzam!

Nie polecam, lekarz niemiły, niekontaktowy, na wszelkie pytania odpowiada agresywnie, i nie można niczego zrozumieć z jego wypowiedzi, która jest krótka i sprawia wrażenie jakby sam nie wiedział o czym mówi. Ma chamskie i zbywające odzywki, nigdy nie czułam się tak poniżona po żadnej wizycie u rzekomego ,,specjalisty''.Z pewnością do tego ginekologa się nie wybiorę nigdy więcej w życiu!

3,0

Dr. Gnusowski ma już swoje lata to fakt, ale nie da się ukryć, że jest bardzo miły i delikatny podczas badania. Odpowiada na wszystkie pytania, nieproszony robi USG. Nie robi problemów przy zwolnieniach lekarskich itp. Co najważniejsze na wizytę czeka się max 2 tygodnie, podczas gdy do dr. Rybki ponad miesiąc. Ogólnie lekarz ok. lecz nie wiem co by było w trudnych przypadkach chorobowych.