Nie polecam. Dzieci się go boją. Gburowaty i niemiły człowiek. Traktuje pacjentów z góry. Zdecydowanie minął się z powołaniem. Lepiej omijać szerokim łukiem.
Do doktora Grybosia jeżdżę od ponad 2 lat z córką i jedno wiem napewno zawsze z gabinetu wychodzę spokojna, bo to jedyny lekarz pediatra, który zawsze wyprowadzi mi moją córkę z choroby większej lub mniejszej. Bardzo rzeczowy, dokładny lekarz, dobrze zbada dziecko, wysłucha rodzica, zawsze służy pomocą nawet przez telefon. Takich lekarzy ze świecą szukać!
Nie mam słów, by adekwatnie ocenić tego lekarza. To najlepszy i najbardziej kompetenty pediatra jakiego dane mi było spotkać. Wielokrotnie stawiał diagnozy które potwierdzało potem życie. Ufam mu w 100%. Od wielu lat jeżdżę do niego z dziećmi, mam daleko( jadę z Krakowa ), ale wiem, że jemu mogę zaufać. Jest świetnym specjalistą a przy tym dobrym człowiekiem. Znajomi czasem śmieją się, że z Krakowa jadę do Wadowic do pediatry, kiedy w Krakowie tylu lekarzy. Tylko że ja zwizytowalam z moimi dziećmi wielu, na prawdę wielu pediatrow, i nigdy nie spotkałam takiego pediatry jak dr Gryboś. Ostatnio moje dziecko miało problemy zdrowotne i gdy nastąpiło pogorszenie to napisaliśmy do Dr( sam środek Świat Bożego Narodzenia) i dr Gryboś zadzwonił do nas i Instruował co robić. Jak napisałam na wstępie " nie mam słów "
Bardzo dobry pediatra, dokładnie bada dziecko, jest konkretny i rzeczowy, nie przepisuje antybiotyków do każdej infekcji. Jako matka mam zaufanie do tego Lekarza.