Nie polecam nikomu tego lekarza! Jest nieuprzejmy, arogancki, wykazuje brak zainteresowania pacjentem i wcale się nie dziwię, że przed drzwiami jego gabinetu w przychodni świeci pustkami. Na pewno już nigdy nie skorzystam z jego wątpliwych usług.
fatalny! odwiedziałam z nim syna na nocym dyżurze w Zabrzu. wyszedł zaspany - nieuczesany, bez kitla, bez reakcji na dzień dobry. długo czekałam, by przemówił. gdy w końcu zapytał o powody wizyty, przerwał mi i powiedział, że niepotrzebnie przyjechałam. syn miał 40 stop. gorączki. zapisał paracetamol i odesłał do pediatry. diagnozy nie podał, baknął tylko, że to infekcja.
Pytanie doktora /dyżur na pogotowiu/ - po podaniu mu objawów mojej choroby - "to co ja panu na to poradzę?" kompletnie mnie zaskoczyło. Później udałem się do szpitala, gdzie poradzono objawom mojej choroby - przyjmując mnie na oddział
Bardzo kompetentny i obeznany w swojej specjalizacji. Godny polecenia. Posiada bardzo specyficzne poczucie humoru.
Po prostu nijaki , zero kontaktu z pacjentem ,10 minut szukania w książce co przepisać , recepta , koniec . Na dzień dobry i do widzenie już się nie zdobył.
Brak zainteresowania, nieuprzejmy, arogancki... zdecydowanie nie polecam, naprawdę szkoda czasu.
Witam byłam z dzieckiem w Uni Brackiej Ruda Ślaska Kochłowice to była bardzo duża pomyłka dziecko miało 39.5 gorączki bardzo słaba ledwo stała na nogach a lekarz Jerzy Łanowy potraktował tak jak by miał przed sobą żołnierza a dziecko 3 letnie i najlepsze jest to że ja jako matka pytam się o diagnozę to mnie wyśmiał i powiedział że żarty sobie z niego robię jest nie miły ,niema podejścia do małych dzieci co to za lekarz powinien z takim humorem siedzieć w domu a nie pracować jako lekarz,,,,ODRADZAM,,,,
Miałam okazję zostać zbadana przez tego lekarza na dyżurze w Zabrzu. Tragedia!!!!!!! Nieuprzejmy, ogranicza się w opisach do minimum słów, niedelikatny nawet przy łatwym badaniu... Zero podejścia do pacjenta. Zaczął wizytę od"Po co Pani do mnie przyszła?" To już powinno wszystko Wam powiedzieć o tym lekarzu.
Nie polecam tego lekarza nikomu!! nie ma podejścia do małych pacjentów! Mój roczny syn się go przestraszył, a jak zaczął płakać to powiedział ze mamy bardzo zmierzłe dziecko! a jak chodzi o diagnozę to nawet niema co gadać. Wchodząc powiedziałam ze syn piej od paru miesięcy mleko antyalergiczne i przeciw skazie białkowej Nutramigen a on mi jako diagnozę powiedział ze nie ma mu podawać produktów mlecznych :) Żałosne !! Przepisał mi badanie w kierunku alergenów a po wykonaniu tych badań i przedstawieniu mu wyników (10-krotnie przewyższony poziom alergenów)powiedział ze mam zgłosić do kontroli za 3-miesiące albo wcześniej jakby się coś działo. Po wyjściu od niego zaraz udałam się do innego alergologa bo to kpina jest !!! Pozdrawiam !!
Pan doktor nie jest lekarzem z powołania. Traktuje pacjentów przedmiotowo i bez szacunku. Następnym razem gdy okaże się, że ma dyżur ucieknę gdzie pieprz rośnie. Nie polecam.