SPECJALISTYCZNA PRAKTYKA LEKARSKA
PRZY KOLEI 15
Wirek, Ruda Śląska
Szybkie przeczyszczenie zatkanego ucha i wypisana recepta, nie wiem jak w poważniejszych sprawach, ale w takich błahych polecam :) Na minus to, że pan doktor jest dość mało kontaktowy. Owszem wyczyścił ucho, jednak nie powiedział ani słowa na temat tego, dlaczego mogło się zatkać i jak temu zapobiegać w przyszłości. Wydawał się całkiem miły, może dlatego, że byłam prywatnie ;)
Polecam Pana doktora, bardzo pomógł naszej córeczce, wszystko wytłumaczył przed operacją jak również po operacji. W okresie oczekiwania na operację zastosował odpowiednie leczenie dzięki czemu dotrwaliśmy do dnia operacji bez ciągłego strachu co przyniesie kolejna noc. Polecam serdecznie.
Lekarz z powołania, świetny fachowiec,zawsze trafi w leki ktore działają. Sympatyczny, dowcipny, wnikliwie przeprowadza wywiad, kompleksowo przebada(nie ma zbyt nowoczesnego sprzętu).Byłam bardzo chora ,gdyby nie dr Fryc to nie wiem...dał mi nr telefonu,kazał zadzwonic i powiedziec jak sie czuje, czy leki zadziałały.Gdy nie mógł odebrac tel., oddzwaniał. Inni lekarze nie potrafili mnie wyleczyć. Dr Fryc to anioł, szkoda, że jest tak mało lekarzy jak on. Polecam w 100%