prof. dr hab. n. med. Jerzy Szczapa

4,0
3,6
3,6

2,0

Lekarz neonatolog a tytoń wyczuwalny od drzwi. Ledwo położyłam dziecko na kozetkę to od razu ze nie radzi sobie na swój wiek, napięcie w paluszkach (dodam ze byłam u fizjo i nic takiego nie stwierdziła) nie brał pod uwagę moich spostrzeżeń, kazał rozszerzać dietę 4mc dziecku. Nie polecam ! Wizyta trwała 7 min

2,0

Nie jestem zadowolona z opieki medycznej, jaką proponuje Pan Doktor. Mimo uśmiechu na twarzy doktora , nic więcej dobrego nie napiszę. Pan Doktor nie bierze pod uwagę zdania rodzica. Uważa, że ma we wszystkim rację . Niestety, było mi dane odbyć kilka wizyt u Pana Doktora na ul. Polnej w poradni neonatologicznej. Mimo, że Doktor zauważył u córki napięcia, nie dał żadnego skierowania na rehabilitację . Kazał masować paluszki w dłoniach. Śmiech na sali !!! Córka wymagała ciągłej rehabilitacji bo była tak pospinana. Drogi Panie Doktorze - masaż paluszków to nie rehabilitacja!

Córka od początku miała ogromne problemy brzuszne, biegunki, wysypki- co się potem okazało, że dziecko jest silnym alergikiem . Lekarz twierdził, że to kolka i że przejdzie samo. Jak na kolejnej wizycie oznajmiłam lekarzowi, że dziecko jest na mleku specjalistycznym to mnie wyśmiał i powiedział, że to wielki błąd . Mam wcześniaka urodzonego dwa miesiące przed czasem. Poprosiłam o wypisanie skierowania do kardiologa i neurologa, bo dziecko ma sześć miesięcy, a nadal nie miało styczności z tymi lekarzami. Powiedział, że to nie potrzebne. Wczesniak powinien być pod stałą kontrolą neurologa. Pan Doktor jest innego zdania.

Mam wielki żal do tego Pana, bo jestem mamą wcześniaka, i liczyłam na wsparcie od lekarza, który jest neonatologiem. Niestety- z marnym skutkiem.

Ja nie polecam wizyt u tego doktora.

Wspaniały człowiek i zarazem najlepszy specjalista w swojej dziedzinie. Jestem bardzo wdzięczna za poświęcony czas i pomoc mojej córce Ninie. Pan Profesor podchodzi do małego pacjenta z wielkim sercem, a jednocześnie potrafi skutecznie uspokoić przejętych rodziców. Jeszcze raz dziękuję.

Świetny specjalista i lekarz z sercem, zawsze pomocny. Przy każdej chorobie naszych dzieci trafna diagnoza. Mamy szczęście,że poznaliśmy Profesora.

Bardzo dobry i pomocny.Też bywałam na wizytach u Profesora

Bardzo dobry i pomocny.Też bywałam na wizytach u Profesora

4,0
2,0

Opieka bez rewelacji. Oceniam bardzo przeciętnie.

Opieka bez rewelacji. Oceniam bardzo przeciętnie.

Bardzo dobry człowiek i świetny profesor

Bardzo dobry człowiek i świetny profesor

Zdecydowanie najbardziej godny zaufania Lekarz,którego miałam szczęście poznać ponad 35 lat temu przy porodzie syna.Duże szczęście dlatego,że po tylu latach(2011r)uratował życie mojej wnuczce i synowej(przy porodzie).wspaniały i zawsze pomocny lekarz.

2,0

Lekarz nie do polecenia raczej. Zero kultury i szacunku do drugiego czlowieka. Wyniosly, zadufany w sobie, nie umiejacy przekazac wiedzy, ktora bez watpienia posiada, ale to nie wszystko...

Niesympatyczny, niekulturalny, złośliwy lekarz, dla którego pacjent to tylko kolejny przypadek. Szczerze odradzam!!!